Publicitat
· 15 de Febrer de 2012. 10:27h.

Esade aparta un exsoci d'Urdangarin

Després de la querella de quatre municipis contra el col·laborador per presumpta malversació

L'escola de negocis Esade ha apartat com a professor col·laborador a Francisco Delgado després que aquest hagi estat denunciat per la Mancomunitat de la Vall de Tenes -formada pels ajuntaments de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall- per presumptament apropiar-se fraudulentament de més de mig milió d'euros quan era el seu gerent.

Segons informa El País citant fonts del centre, l'escola ha decidit apartar a l'espera que es dilucidin els càrrecs dels quals se l'acusa Delgado feia classes ocasionalment a Esade i l'última vegada que ho va fer va ser al 2010 quan va impartir set hores.

Delgado va ser soci del duc de Palma, Iñaki Urdangarin -imputat en un presumpte cas de corrupció quan dirigia l'institut Nóos-, en quatre empreses. Com a mínim dues d'aquestes, Odontomad i Dentiform, apareixen en la denúncia de la mancomunitat.

Delgado, presumptament, va desviar diners a les companyies quan ja era el seu administrador únic. Les empreses, però, segueixen compartint seu social amb l'institut Nóos -en el número 224 del carrer de Balmes de Barcelona-.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat