Roberto Vaquero

Imatge de l'escriptor Roberto Vaquero
e-mail icon
linkedin icon
x icon
instagram icon

Roberto Vaquero és un escriptor, historiador i geògraf que va néixer a Madrid el 21 de maig de 1986. Ha finalitzat el Màster Universitari en Història de l'Espanya Contemporània en el Context Internacional i, actualment, és doctorant a la Universitat de València.

 

Vaquero compta amb una àmplia trajectòria professional com a escriptor i col·laborador en diversos mitjans de comunicació. Ha publicat nombrosos llibres que tracten temes polítics i històrics com la immigració i el postmodernisme. Alguns d'ells són: Inmigración: ¿realidad, fenómeno o problema?Historias de la cárcel: vida y vivencias desde el módulo de aislamiento, ¿Cómo reconstruir la izquierda revolucionaria en España?Resistencia y lucha contra el posmodernismo e Historias de la España revolucionaria. A més, és una de les firmes habituals de la revista La Razón Histórica y de Zenda.

 

Una de les seves grans passions és parlar d'història, política i actualitat, per això ha participat en múltiples actes i mítings com, per exemple, quan va intervenir en l'acte de Letras en Sevilla VIII: España, frontera de Europa. D'altra banda, també té un canal en YouTube on fa vídeos d'actualitat, de política i d'història.

 

Amb tota aquesta experiència, Roberto Vaquero s'incorpora a l'equip d'E-Notícies com a col·laborador especialitzat en la redacció d'articles de política i història. 

 

El meu TikTok | El meu canal de YouTube | Els meus llibres

Lamine Yamal amb l'uniforme de la selecció espanyola amb Irene Montero sobre un fons rosa amb línies negres.
Fotografia de Roberto Vaquero, un activista polític, vestit amb una jaqueta blava amb caputxa de peluix, parlant mitjançant un micròfon. Al seu costat es mostra la portada del llibre titulat "Per què l'obrer vota a la dreta: La deriva suïcida de l'esquerra". La portada del llibre és de color vermell brillant amb text blanc i blau, i presenta una il·lustració d'un treballador pujant una escala. El fons de la imatge és dun to rosa amb elements gràfics en vermell fosc