Roberto Vaquero

Imatge de l'escriptor Roberto Vaquero

Roberto Vaquero és un escriptor, historiador i geògraf que va néixer a Madrid el 21 de maig de 1986. Ha finalitzat el Màster Universitari en Història de l'Espanya Contemporània en el Context Internacional i, actualment, és doctorant a la Universitat de València.

 

Vaquero compta amb una àmplia trajectòria professional com a escriptor i col·laborador en diversos mitjans de comunicació. Ha publicat nombrosos llibres que tracten temes polítics i històrics com la immigració i el postmodernisme. Alguns d'ells són: Inmigración: ¿realidad, fenómeno o problema?Historias de la cárcel: vida y vivencias desde el módulo de aislamiento, ¿Cómo reconstruir la izquierda revolucionaria en España?Resistencia y lucha contra el posmodernismo e Historias de la España revolucionaria. A més, és una de les firmes habituals de la revista La Razón Histórica y de Zenda.

 

Una de les seves grans passions és parlar d'història, política i actualitat, per això ha participat en múltiples actes i mítings com, per exemple, quan va intervenir en l'acte de Letras en Sevilla VIII: España, frontera de Europa. D'altra banda, també té un canal en YouTube on fa vídeos d'actualitat, de política i d'història.

 

Amb tota aquesta experiència, Roberto Vaquero s'incorpora a l'equip d'E-Notícies com a col·laborador especialitzat en la redacció d'articles de política i història. 

 

El meu correu electrònic | El meu LinkedIn | El meu Facebook | El meu Twitter | El meu Instagram | El meu TikTok | El meu canal de YouTube | Els meus llibres

Notícies publicades
Muntatge Roberto Vaquero amb Sánchez i Feijóo
Una de les piragües que ha arribat al port de La Restinga, a 23 d'octubre de 2023, a El Hierro, Santa Creu de Tenerife, Tenerife, Canàries (Espanya)