Muntatge de Julio Manrique mirant seriós de perfil amb un restaurant de fons i una retallada d'una foto seva borrosa

MOLT +

El restaurant de Barcelona que delecta Julio Manrique: plats per menys de 20 euros

Julio Manrique prefereix viure al centre de Barcelona per tenir totes les comoditats al seu abast

Julio Manrique és un reconegut actor i director teatral català a qui li agrada viure a la ciutat on va néixer, Barcelona. En una de les seves entrevistes a El Periódico, va confessar que prefereix tenir-ho tot a mà. Així que, per a ell, viure en ple bullici de la ciutat és una sort amb què no tothom compta.

Ja allà, al centre de Barcelona, es poden trobar restaurants com el Casa Varela, un dels seus preferits. Menjar deliciós i al centre de Barcelona per menys de 20 euros és possible. Unes ostres amb yuzu i maracujà, un aperitiu de gamba amb kimchi o un fals niguiri amb tonyina vermella són alguns dels exemples.

També es poden degustar plats com unes navalles gallegues amb allioli, unes croquetes casolanes i fins i tot un pop arrebossat amb maionesa coreana. Sens dubte, tots ells una sèrie de plats que s'allunyen del que és convencional. A Casa Varela es menja de proximitat, però amb un toc d'autor diferent que fan de cadascun dels plats un viatge únic.

Foto de l'Instagram del restaurant Casa Varela on es veu en un plànol detall un dels seus plats amb xampinyons i pinyons

Julio Manrique i les opcions del seu restaurant preferit

No sabem quina és l'opció preferida de Julio Manrique, encara que d'idees no li falten. Un sandvitx de galta o uns 'tacos' de garró de porc a baixa temperatura segur que també fan les delícies de l'artista. A ningú no li amarga un dolç, i a Casa Varela ho saben bé perquè n'elaboren uns de deliciosos.

Bonsai de xocolata amb gelat de torró, escuma de iogurt amb gelat de violeta o pastís de formatge amb gerds. Amb aquest tipus d'oferta gastronòmica, s'aclareix qualsevol dubte perquè a Julio Manrique l'apassiona viure a Barcelona. Ell mateix va dir que residir en una zona on hagis d'agafar el cotxe per desplaçar-te no és del seu gust.

Així que, a Sant Gervasi, pots comprar, tenir lleure i menjar tan bé com a Casa Varela en tan sols un pas. Per als que tinguin la seva pista perduda, Julio Manrique serà un dels convidats del programa Col·lapse de TV3 aquest dissabte. Allí posarà els seus fans al dia i parlarà de quin punt de la seva vida es troba.

Foto de l'Instagram del Resaurante casa Varela on es veu un xef elaborar minuciosament un plat
➡️ Molt +

Més notícies: