Hola! Em dic Iker Silvosa Cruz, graduat en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzat en la branca dels esports després de completar el Màster de Periodisme Esportiu impartit per la Universidad CEU San Pablo.

El futbol sempre ha estat la meva major passió. I el periodisme, la meva única i més sincera vocació. Escriure és la meva millor manera de ser. Aquí és quan apareix el meu veritable jo. M'encanta contar històries i no valoro un estil de vida en el qual redactar sobre futbol no disposi d'una rellevància considerable. Ho vaig poder comprovar de primera mà quan vaig ser becari al Diario MARCA, quan vaig cobrir directes per El Confidencial o en les altres experiències periodístiques que he tingut el plaer de viure.

El meu rèdit favorit d'aquesta emocionant però complexa professió és l'oportunitat que et brinda d'aprendre constantment, de conèixer històries desconegudes i d'enfrontar-te diàriament a nous reptes. 

He tocat també, amb molt de gust, altres branques del periodisme. Vaig participar en un podcast sobre futbol internacional, treball diàriament en el meu compte personal de TikTok i fins i tot m'he aventurat de manera puntual en el món del vídeo i de la fotografia.

Sent conscient de la rellevància social que alberga la meva ocupació, no tinc un altre objectiu que el de brindar informació amb honestedat i proporcionar al lector un producte elaborat, al mateix temps que autèntic i veraç. Afortunadament, formo part d'una nova generació de periodistes ansiosos per retornar la professió a la seva essència, al seu veritable valor, el d'acompanyar a la societat cap a un món més just i menys intoxicat de desinformació.