Muntatge de Toni Clapés i Pere Aragones

POLÍTICA

El sonor 'zasca' de Toni Clapés a ERC després d'aixecar restriccions per la sequera

El popular presentador relaciona la decisió presa pel Govern amb les enquestes publicades aquests dies

El Govern ha derogat l'emergència per sequera i ho ha fet només a 5 dies de les eleccions catalanes. Gràcies a això, s'aixequen diverses restriccions perquè, segons la Generalitat, “les dades ho permeten”. Això vol dir que els poc més de 200 municipis que estaven en fase d‟emergència tornen a fase d‟excepcionalitat.

Si fins ara podien consumir 200 litres per persona, la xifra torna als 223 per habitant. Segons la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, la decisió no té res a veure amb els comicis de diumenge i amb les reserves d'aigua. Els pantans del Ter, el Llobregat i el Cardener han recuperat reserves, que ja són gairebé al 25%.

Els canvis afecten 6 milions de catalans, encara que de moment la Generalitat de Catalunya ha volgut avisar que la sequera "no s'ha acabat", així com tampoc les restriccions. En la mateixa línia s'ha mostrat el conseller d'Acció Climàtica, David Mascort, que ha acompanyat la portaveu a l'anunci oficial.

Tuit de Toni Clapés sobre les enquestes d'ERC


La ràpida resposta de Toni Clapés

El popular presentador de RAC1, Toni Clapés, no ha trigat a mostrar la seva opinió a la decisió del Govern d'aixecar l'emergència per sequera. El presentador del programa 'Versió RAC1' ha publicat un curt missatge a les seves xarxes socials que promet tenir recorregut. En ell Toni Clapés es fa una pregunta molt sincera i directa: "Que les enquestes per ERC per al pròxim 12 de maig no vagin bé, no hi té res a veure, no?

La reflexió de Clapés acompanya la notícia d'aquest aixecament d'algunes restriccions. Tot i tenir el compte privat, molts usuaris no han dubtat a mostrar-se d'acord amb el presentador. "Pensa malament i encertaràs", "Quan al setembre ens falti aigua pel malbaratament innecessari ens pagaran de la seva butxaca el cost de les dessalinitzadores?" O “Era un secret”, són alguns dels comentaris.

Toni Clapés sempre ha mostrat ser una ànima una mica lliure a Catalunya, allunyat del dogmatisme imperant als mitjans de comunicació. Les seves opinions contràries als Comuns i Ada Colau van ser constants durant els seus mandats. De fet, fins i tot es va especular amb una possible candidatura de Clapés a l'alcaldia de Barcelona.

➡️ Política

Més notícies: