Muntatge de fotos en primer pla d'Iker Casillas i Sara Carbonero mirant a càmera amb un somriure
GENT

Sara Carbonero lluita contra un problema que no té res a veure amb Iker Casillas

Sara Carbonero torna a les xarxes per mostrar tot el suport a la seva mare en aquest moment tan delicat de la seva vida

Sara Carbonero, fa gairebé dos mesos, va fer saltar totes les alarmes en compartir a les xarxes una emotiva i confusa reflexió des de la Clínica de Navarra. I encara que, en un primer moment, molts van arribar a pensar que era una recaiguda en la seva malaltia, res més lluny de la realitat.

La mare de Sara Carbonero, tal com va transcendir en aquell moment, està travessant per un dur sotrac en la seva salut. Una informació que va resoldre tots els dubtes sobre què feia l'ex d'Iker Casillas al centre hospitalari.

Muntatge amb la cara de Sara Carbonero i Iker Casillas en un photocall

Des d'aleshores, Sara Carbonero ha estat molt pendent de la dura i desconeguda batalla que està lliurant Goyi Arévalo i que té poc o res a veure amb el seu exmarit. Ara, la presentadora de televisió ha tornat a les seves xarxes socials per dedicar unes paraules emotives a Goyi.

Tal com han fet altres cares conegudes del nostre país, aquest diumenge 5 de maig, l'exdona d'Iker Casillas ha compartit amb els seus seguidors un post molt especial.

Sara Carbonero hi ha fet una recopilació de vuit fotografies inèdites en què apareix Goyi, amb la seva filla, i amb els seus nets, en Martín i el Lucas.

Captura d'instagram de Sara Carbonero d'una foto blanc i negre de la mare mirant a càmera

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat el missatge que ha escrit Sara Carbonero en la descripció d'aquesta publicació. L'ex d'Iker Casillas ha volgut jugar amb la importància de les comes per reflectir el seu desig que Goyi segueixi lluitant contra el seu sotrac de salut:

Mami… T'estimo, guerrera. Et vull guerrera”. A més, Sara Carbonero ha completat aquest post amb dos hashtags d'allò més reveladors: "Sempre forts" i "Cada dia és el teu dia".

Sara Carbonero torna a les xarxes per dedicar unes paraules a la seva mare: "T'estimo, guerrera"

Fa unes quantes setmanes, El Español va informar en exclusiva que la mare de Sara Carbonero estava passant per un mal moment relacionat amb la seva salut. Ara, i sense transcendir-ne més detalls, la periodista ha tornat al seu perfil d'Instagram per enviar-li moltes forces a Goyi en aquest moment tan delicat de la seva vida.

Primer pla de Sara Carbonero seria a la premiere d''Agárrate a la vida'

A través d'Instagram, i amb motiu del Dia de la Mare, l'exdona d'Iker Casillas ha compartit amb els més de 3,5 milions de seguidors aquest post tan emotiu. Com es podia esperar, aquesta publicació no ha passat per res del món desapercebuda entre els usuaris.

Tant és així que desenes de followers han aprofitat l'ocasió per felicitar Sara Carbonero i Goyi aquest dia tan especial. "Felicitats a totes dues, guerreres", li ha desitjat una internauta. "Tens una gran mare", ha dit una altra.

No obstant això, diverses cares conegudes del nostre país també han volgut dedicar unes paraules a Goyi Arévalo i a la periodista. "Aquesta Goyi bonica!", li ha escrit la seva gran amiga, Isabel Jiménez. "Una filla guerrera ve d'una mami guerrera", ha assegurat Emi Huelva.

➡️ Gent

Més notícies: