Jorge Rey

Primer pla de Jorge Rey amb un fons vermell

Jorge Rey Ladra és un aficionat a la meteorologia i estudiant de 2n de Batxillerat de 17 anys. Va néixer el 12 d'octubre de 2006 i actualment viu en un poble de Burgos, on ja des dels 7 anys es va aficionar a observar la naturalesa. Siguin les fortes nevades a l'hivern, els temporals de pluja i vent a la tardor i primavera, o la calor i les tempestes a l'estiu, aquest jove es declara absolut fan de tots els fenòmens meteorològics. Fins i tot compta amb la seva pròpia pàgina web, El Tiempo con JR, així com amb un canal de YouTube molt popular, on plasma totes les seves observacions.

Si alguna cosa caracteritza Jorge és la importància que atorga a la meteorologia tradicional. Gràcies a ella va saltar a la fama en 2021 després de predir l'arribada de la famosa Borrasca Filomena, que va deixar fortes nevades i dies de molt de fred en tota Espanya. A més, pel seu ús de les tradicionals 'cabañuelas' o de les témpores per a predir el temps, Jorge s'ha guanyat el sobrenom de Rey de las cabañuelas. El jove també ha aconseguit arribar a milers de persones pels seus comentaris sobre formigues, orenetes o grues, animals que relaciona amb les seves prediccions meteorològiques.

Malgrat la seva curta edat, Jorge ha tingut aparicions en els principals mitjans de comunicació d'Espanya: Antena 3 Noticias, El Mundo, El Norte de Castilla, El Periódico o Informativos Telecinco, entre altres. Ara, Jorge Rey arriba a E-Notícies per a oferir-te setmanalment la Previsió del Temps, així com avisos sobre Canvis Meteorològics, Temporals i Borrasques.

 

Autors relacionats: Iván García - Miguel Cuartas

 

El meu Linkedin | El meu Twitter | El meu Instagram | El meu Facebook | El meu E-Mail de contacte

 
Notícies publicades
Primer pla de Jorge Rey, el jove que va predir 'Filomena'
Muntatge amb Jorge Rey i un paisatge d'arbres gelats després d'una nit freda
Jorge Rey en una captura d'un vídeo de les prediccions setmanals
Muntatge amb Jorge Rey i una persona netejant el gebre del cotxe
Imatge de fons d'una carretera amb neu i una altra de Jorge Rey