Mayka Fernández-Juárez

Imatge de la redactora Mayka Fernández-Juárez
e-mail icon
linkedin icon
x icon

Mayka Fernández-Juárez. Graduada en Estudis Anglesos per la Universitat Rovira i Virgili (URV), té dos màsters a la seva esquena: Traducció Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) y Creació de Guions Audiovisuals per la Universidad Internacional de La Rioja (UNIR).

 

Arran de la seva passió pel cinema, la literatura i tot allò que rodeja el sector audiovisual, es va endinsar en l'àmbit de la comunicació redactant articles de temàtica cultural en revistes en línia. Tot i que també ha treballat com a professora, traductora i Project Manager en diverses empreses internacionals.

 

La Mayka té un gran interès per tot allò que l'envolta. I això, juntament amb la seva passió pel món de la comunicació, l'han portat a exercir com a redactora de continguts d'Actualitat, Successos i Societat a E-Notícies. Ella farà que no et perdis les notícies més importants que tenen lloc a Catalunya i Espanya.

Muntatge de fotos d´un poble rural i, davant, un home amb rostre pensatiu
Muntatge de fotos d´una persona fent una ruta per una muntanya de Catalunya i, al costat, una noia amb rostre de sorpresa