Fotomuntatge amb una imatge de fons de Barcelona i al capdavant Marc Gasol seriós i una cara d'emoji trista
ACTUALITAT

El gerro d'aigua freda que acaba de rebre Marc Gasol pel seu negoci a Barcelona

Marc Gasol obria amb Ter Stegen una botiga al centre de Barcelona el mes d'abril passat

Males notícies per a Marc Gasol. L'exjugador de l'NBA decidia fa un temps engegar un nou negoci ni més ni menys que al centre de Barcelona, després de retirar-se del bàsquet professional.

Tot i això, les coses sembla que no han acabat de sortir bé per a l'esportista ni tampoc per al seu soci, el porter del FC Barcelona Ter Stegen, després de l'obertura de la seva nova botiga de la marca Kleta.

I és que, segons ha informat Betevé, l'Ajuntament de Barcelona hauria expedientat el local, dedicat al lloguer i reparació de bicicletes, només obrir, després de comprovar que no tindria la llicència corresponent.

L'Ajuntament de Barcelona expedienta la botiga de Marc Gasol

El consistori de Barcelona expedientava la botiga de Marc Gasol i Ter Stegen, que obria les portes just el mes d'abril passat. Ho feia al cèntric carrer Enric Granados amb Consell de Cent, al número 21 de l'Eixample de Barcelona.

Es tracta d'un nou local de 275 metres quadrats de Kleta, una marca catalana fundada l'any 2020, que es dedica a llogar a través de subscripció i reparar bicicletes. A més, el local també es combina amb una petita cafeteria de Cafè de Finca.

Tot i això, l'ajuntament ha acabat comprovant, com ha avançat Betevé, que la botiga de Marc Gasol no tindria la llicència corresponent i que contravindria el Pla d'usos de l'Eixample. Especialment, a causa de la cafeteria.

Foto de l'exterior de la botiga Kleta del carrer Enric Granados a l'Eixample de Barcelona

I és que, segons ha assegurat l'Ajuntament de Barcelona, al carrer d'Enric Granados, un dels més cèntrics de la ciutat, no es poden tenir més de cinc locals del mateix tipus. Un fet que estaria incomplint Kleta, la botiga d'inversors com Marc Gasol, en tenir-hi una cafeteria.

Tampoc no es podrien tenir més de 18 establiments del mateix tipus en un radi de 100 metres, en què, a més, cal una distància de 25 metres lineals entre cadascuna de les botigues o locals.

Kleta, el negoci de Marc Gasol a Barcelona

El local de Marc Gasol al carrer d'Enric Granados de l'Eixample no és, d'aquesta manera, l'única botiga que té repartida per Espanya. A més de l'establiment en ple centre de Barcelona, també n'hi ha un altre a València.

Assegurant que "no és la típica botiga de bicis", l'establiment de Marc Gasol a Barcelona comptaria amb clients com Glovo, Sequra, Factorial o la Generalitat de Catalunya, segons assegurava TotBarcelona.

I és que és cert que no es tracta d'una botiga 'tradicional', ja que al seu local es pot trobar una petita cafeteria, que és precisament el motiu pel qual l'Ajuntament de Barcelona ha hagut d'expedientar Kleta.

Kleta, en què inverteixen Marc Gasol o Ter Stegen, treballa juntament amb la marca catalana Cafè de Finca, que els permet oferir un servei innovador a la ciutat de Barcelona.

➡️ Actualitat

Més notícies: