El restaurant de Barcelona que recomana Samantha Vallejo-Nágera: menú per 22 euros
Samantha Vallejo-Nágera va compartir en una publicació quins plats va triar del Thai Barcelona, un restaurant asiàtic
Samantha Vallejo-Nágera és coneguda pel seu carisma i la seva presència com a jurat a MasterChef. Com a bona amant de la cuina, li encanta tastar restaurants i recomanar-los. Així que en una visita a la ciutat comtal va visitar un dels seus llocs favorits: el Thai Barcelona.
Un local on pots experimentar els peculiars sabors asiàtics amb un menú de 22 euros. Samantha Vallejo-Nágera va explicar tot el que havia menjat en un post al seu bloc, però la veritat és que les opcions són múltiples. Concretament, si es decideix apostar per aquest local, els comensals podran gaudir d'uns plats inigualables a molt bon preu.
Samantha Vallejo-Nágera prova un local de Barcelona
Samantha Vallejo-Nágera va visitar fa temps Thai Barcelona. Un local que ofereix diversos menús i un d'ells molt econòmic: per només 22 euros. La proposta està disponible de dilluns a divendres laborals i inclou les postres i la beguda. Els comensals hauran d'escollir un entrant i un plat principal, tot plegat en un entorn decorat al més pur estil asiàtic.
Entre els entrants hi ha disponibles plats com una amanida d'albergínia a la planxa amb verdures, així com uns rotllets de primavera vegetals. Tot i que unes cistelles farcides de carn de porc o unes broquetes de contracuixa de pollastre són altres de les opcions que ofereix l'establiment.
Com a plats principals es troben les verdures al curri verd o vermell amb arròs gessamí. Porc saltat amb bolets, ceba, gingebre i salsa d'ostra, així com arròs amb pollastre, ou, pakchoy, tomàquet, ceba i salsa de soja. Encara que també hi ha llom de salmó saltejat amb salsa agripicant, bitxo i alfàbrega cruixent.
Samantha Vallejo-Nágera i la seva elecció
Ja a les postres l'elecció estarà entre un gelat, fruita de temporada o les postres de la setmana. Samantha Vallejo-Nágera no va triar menú, així que va escollir de primer marisc al curri vermell amb llet de coco, tiges de bambú i litxis.
Seguidament, una culata de vedella filetejada al curri verd amb hortalisses i un arròs amb llagostins, ou, verdures i salsa de soja. Com a cirereta del pastís, la xef va demanar arròs cuit amb llet de coco acompanyat de mango fresc.
Sens dubte, és tot un encert que Samantha Vallejo-Nágera hagi compartit aquesta publicació perquè cap amant de la cuina tailandesa se'n vagi de Barcelona sense tastar l'oferta d'aquest establiment.
Més notícies: