Fotomuntatge amb Antonio Barrul de fons i al capdavant les imatges de la baralla i un emoji amb cara trista
SUCCESSOS

Gerro d'aigua freda per a Antonio Barrul, el jove que va defensar una dona al cinema

Asseguren que el boxejador Antonio Barrul podria arribar a ser denunciat i fins i tot condemnat pels fets

El malson per a Antonio Barrul sembla que encara no s'ha acabat. I és que els dies estan sent més que convulsos per al boxejador espanyol que es va fer viral a les xarxes després de protagonitzar una baralla en un cine de Lleó.

L'home havia decidit intervenir després de veure com un home agredia la seva dona agafant-la del coll i colpejava una nena durant l'emissió d'una pel·lícula infantil. Ara, però, i després de fer-se viral les imatges, Antonio Barrul podria acabar sent denunciat i fins i tot condemnat, segons han assegurat.

Antonio Barrul podria ser "denunciat i condemnat"

Així ho ha confirmat Beatriz de Vicente, criminòloga i llicenciada en Dret Penal al programa Espejo Público d'Antena 3. El sis vegades campió d'Espanya de boxa a la categoria pes ploma podria ser "denunciat" i fins i tot "condemnat" després de la baralla que es va produir en una sala de cinema de Lleó "per un delicte lleu".

I és que, segons assegurava, en cas que s'arribés a la conclusió que l'agressió ja havia arribat a la fi, "ja no s'entendria un acte de legítima defensa" l'actuació d'Antonio Barrul, i passaria a ser considerada una altra agressió, que podria comportar-li algun tipus de condemna.

Fotomuntatge amb una imatge del boxejador Antonio Barrul al ring i al capdavant una rodona vermella amb l'agressió al cinema de Lleó i una exclamació

Unes declaracions que contradiuen el que aquest dilluns afirmaven des de la Federació de Castella i Lleó de Boxa. La seva presidenta, Arantxa Lorenzo, assegurava que "com a responsable federativa i dona, el meu sentiment és el d'agraïment i suport" davant la intervenció d'Antonio Barrul a l'agressió.

A més, la Federació confirmava que no s'havia, en cap moment, "contemplat actuar respecte a una sanció contra Barrul. Va actuar en una situació complicada en auxili d'una persona i no cap en cap cap humà que això sigui reprotxable".

Antonio Barrul torna a demanar disculpes a les xarxes

En les últimes hores, el jove de 25 anys i promesa de la boxa espanyola, s'ha reiterat en unes disculpes en forma de carta que ha publicat a les xarxes.

"Vull agrair enormement tot el suport que he rebut aquests últims dies pel que ha passat. Em sento alleujat de veure que compto amb el suport de molts, encara que, malauradament, el que ha passat no deixa de ser una situació desagradable i molt desafortunada", començava comunicat a Instagram Antonio Barrul aquest dilluns.

"Tant de bo no s'hagués hagut de desenvolupar d'aquesta manera. Vull aprofitar per enviar el missatge que la violència no és la solució i no és la via de confrontar els problemes".

"En l'únic que pensava en aquell moment era: i si fos la meva mare? I si fos la meva germana? I si fos la meva cosina? De nou demano perdó", tancava el boxejador Antonio Barrul.

➡️ Successos

Més notícies: