Muntatge de Tristan Ulloa i el restaurant L'Olivé de Barcelona

MOLT +

El restaurant preferit de Tristán Ulloa a Barcelona on pots menjar per 30 euros

A l'Eixample de Barcelona, el restaurant preferit de Tristán Ulloa ofereix plats per a tots els gustos i butxaques

Descobrir els racons gastronòmics preferits de les celebritats sempre desperta curiositat. I en el cas de l'actor Tristán Ulloa ha estat ell mateix qui va revelar quina és la seva elecció preferida a la ciutat de Barcelona.

En plena ciutat comtal, s'hi amaga un restaurant que combina l'exquisidesa culinària amb preus accessibles i es converteix en el lloc predilecte del reconegut actor.

Tristán Ulloa, que aquest divendres estrena la sèrie El caso Asunta, confessava a Guia Repsol fa uns anys que té un restaurant predilecte cada vegada que trepitja Barcelona. Es tracta de L'Olivé, un restaurant situat al número 47 del carrer Balmes, al barri de l'Eixample de Barcelona.

Exterior del restaurant L'Olivé de Barcelona

L'Olivé, el restaurant preferit de Tristán Ulloa a Barcelona

Al cor de Barcelona hi ha un tresor culinari que ha conquerit els paladars més exigents: L'Olivé. Aquest restaurant, ubicat en un antic palauet del segle XVIII, és una de les parades indispensables de l'actor Tristán Ulloa quan viatja a Barcelona. La seva decoració de pedra i les bigues de fusta del sostre contrasten amb els elements moderns, creant a L'Olivé un ambient únic.

Tot i això, la veritable estrella de L'Olivé és la seva àmplia oferta gastronòmica. Amb una carta que ret homenatge a la cuina mediterrània, el restaurant ofereix plats elaborats amb ingredients frescos i de la més alta qualitat.

Des de les tradicionals tapes espanyoles a preus assequibles, fins a innovadores creacions gurmet, cada mos és una explosió de sabor que delecta els sentits.

Muntatge de dues fotos del restaurant l'Olivé de Barcelona: una de la façana exterior i una altra de taula del menjador interior del local

Un dels aspectes més destacats de L'Olivé és el compromís amb l'excel·lència sense renunciar a l'accessibilitat. Tot i que la proposta culinària és d'alta gamma, el restaurant ofereix menús assequibles que permeten gaudir d'una experiència gastronòmica de primer nivell sense que el preu sigui una barrera.

De fet, en aquest restaurant, es poden gaudir de plats fets per a tots els paladars. Des de pernil ibèric tallat a mà, fins a una daurada o un besuc a la sal. I és que L'Olivé ofereix menjars per a tots els gustos i butxaques. I moltes creacions no superen els 30 euros.

En resum, L'Olivé és molt més que un restaurant. El local és una destinació imprescindible per als que busquen barrejar gastronomia de primer nivell amb la història de Barcelona.

➡️ Molt +

Més notícies: