Muntatge de fotos de primer pla de Diego Arrabal amb rostre seriós i, al costat, Carmen Borrego amb rostre d'enuig
TELEVISIÓ

Diego Arrabal parla clar sobre el futur acomiadament de Carmen Borrego de Telecinco

Diego Arrabal ha sorprès donant una notícia bomba sobre l'imminent futur laboral de Carmen Borrego a Telecinco

Diego Arrabal sempre està atent a la premsa del cor i a les notícies d'última hora que puguin aparèixer dels personatges més famosos. Precisament així és com ha aconseguit donar una informació interessant sobre Carmen Borrego. Ho ha fet al seu canal de YouTube.

Diego Arrabal, després de les dades aportades per un company i les seves pròpies investigacions, ha deixat clar que ella està a la corda fluixa, laboralment parlant. Pel que sembla, el seu acomiadament de Telecinco es podria produir abans del que s'esperava i per diversos motius.

Diego Arrabal parla del possible acomiadament de Carmen Borrego de Mediaset

Diego Arrabal aprofita el seu canal per donar a conèixer les informacions més candents del panorama social. I a l'últim vídeo que ha publicat ha exposat una dada sorprenent de la germana de Terelu. De fet, ho ha presentat així: “Bomba d'última hora: perilla Carmen Borrego a Telecinco i el seu programa també”.

Twitt de Diego arrabal contra Carmen Borrego

El fotògraf ha establert que la seva feina a Mediaset perilla. Concretament, ha dit: “Jesús Manuel Ruiz a la seva columna d'Esdiario ha escrit que Carmen pot ser més fora que dins de Telecinco i el seu programa també”.

“Ell assegura que Telecinco està estudiant la possibilitat d'un nou espai per a la temporada que ve. Un espai que aniria de 16:00 a 18:00 hores, seria de testimonis amb la mateixa productora que feia El Diario de Patricia, de Boomerang. I si això és realment així i qualla el projecte, el format on està treballant Carmen, Así es la vida, desapareixeria”.

Encara més, ha indicat que “ja no és només això, és que sembla que la cúpula de Telecinco n'està molt farta. I tot perquè, segons assegura Jesús Manuel, Borrego dirigeix el programa a l'ombra, fa i desfà el que li dona la gana real”.

Arrabal ha donat suport al suposat cansament que la cadena té amb la germana de Terelu i que la té a un pas de l'adeu. Ho ha fet fent referència a la darrera intervenció d'ella a Así es la vida, on va donar una imatge força lamentable. Ha assenyalat que “va amenaçar i va donar un cop a sobre de la taula quan va entrar Pablo González a explicar coses d'Edmundo”.

Captura de Carmen Borrego tocant-se l'orella al plató de Supervivientes

“Ella va agafar un cabreig de mil parells i aquesta és la veritable Carmen Borrego, jo ho porto dient des de fa molt de temps. Té unes males puces fora del normal i jo les he patides, perquè he treballat amb ella. A més, és que es creu que està per sobre del bé i del mal, per això, no li vindria gens malament un toquet d'humilitat”.

A això ha afegit que, a més, “la col·laboradora ha donat tot el que havia de donar: ha anat a Supervivientes i ha parlat de la seva mare. I ja saben des de la cúpula que no aportarà res més. Perquè, segons Jesús Manuel, de l'únic que sap parlar és de sa mare i de la pena”.

Diego Arrabal dona més dades sobre el possible adeu de Carmen Borrego

Diego Arrabal, després de fer-se ressò d'allò que va explicar el seu company, ha exposat que ha parlat directament “amb la gola profunda de Mediaset. M'ha dit que és cert que estan farts de la Carmen des de fa molts mesos. Però té una tirada d'audiència i no surt cara, llavors compensa en certa manera”.

“No obstant això, els resulta incòmoda als directius perquè fa una olor de Sálvame i tampoc és que agradi gaire. Això el que vol dir és que no és que no la vulguin, es podria reciclar per a un altre programa, però el problema és que no hi haurà un altre”.

Diego Arrabal parlant sobre Carmen Borrego Youtube

A això ha afegit: “Al matí va un dia al de Joaquín Prat i veurem a veure si segueix. I a les tardes, Así es la vida, va més. No obstant això, si el treuen només li quedaria allò de Prat i crec que preferiria anar-se'n”.

Diego Arrabal revela a més que Carmen Borrego podria anar-se'n per voluntat pròpia per una raó

Diego Arrabal, a més d'insinuar que Carmen Borrego pot estar a la corda fluixa perquè té cansada la cúpula i pel final del seu programa, ha afegit una mica més d'informació. Ha deixat caure que podria ser ella qui prengués la decisió de marxar. El motiu és que “té un emprenyament enorme, perquè hi ha un tema que no vol tocar i es tocarà”.

“És el tema del seu fill, de la separació de Francisco Almoguera i de com ella va recuperar la custòdia dels seus fills. Això és el que el preocupa, i per això no voldrà seguir a la televisió, pot agafar la maleta i anar-se'n. I és que si surt a la llum tot, ella sap que no aixecaria el cap mai més a la televisió”.

➡️ Televisió

Més notícies: