Fotomuntatge amb una imatge de Pedro Sánchez al capdavant i de fons un palau

MOLT +

Així és l'espectacular palau on Pedro Sánchez sol passar les vacances

El president desconnecta de la seva agenda amb la seva dona i les seves filles en un lloc únic a les Illes Canàries

Pedro Sánchez és un altre dels presidents del Gobierno i personalitats del país que gaudeixen a l'estiu de La Mareta. Es tracta d'un enclavament idíl·lic a la costa canària, concretament a Lanzarote. La Mareta ha estat durant dècades el destí predilecte de presidents del Gobierno espanyol i líders internacionals a la recerca de privadesa i descans.

Tot i això, després d'anys de gaudi, la propietat està sota les mirades més crítiques a causa de les considerables despeses associades amb el seu manteniment. Construïda originalment a finals dels anys 70 i remodelada pel conegut artista local César Manrique, La Mareta ofereix luxe i comoditat. Tot això en un entorn de bellesa natural.

Els seus deu bungalous, piscina privada, accés directe a la platja i altres instal·lacions fan que aquest destí sigui un refugi desitjat per molts. Tot i això, la brillantor de La Mareta es veu entelada per les despeses que comporta el seu manteniment.

Fotomuntatge de la residència La Mareta de Pedro Sánchez a Lanzarote

Pedro Sánchez no assumeix les despeses

S'estima que el cost mensual supera els 10.000 euros, incloent-hi seguretat, neteja i altres serveis essencials. A més, recents reformes sol·licitades per Pedro Sánchez han generat controvèrsia. Per això els sectors més crítics qüestionen l'ús de fons públics per millorar la propietat.

Tot i les crítiques, l'espectacular palau continua sent un lloc important en la històrica i la política. Recordant els dies d'estiu de presidents espanyols i líders polítics arribats de tot el món. Tot i això, el debat sobre la seva gestió financera probablement continuarà.

Almenys fins que es trobi la manera d'equilibrar la necessitat de preservar aquest tresor nacional amb la responsabilitat fiscal. Pedro Sánchez viu actualment a La Moncloa, però abans de pujar al poder vivia a Pozuelo de Alarcón.

Un pis envejable lluny de la presidència

El matrimoni té en aquesta localitat madrilenya un pis espectacular de 165 metres quadrats. Amb tres habitacions, dos banys, una cuina independent i un saló ampli, l'immoble estaria valorat al voltant dels 700.000 euros.

Està ubicat en una urbanització amb piscina, pistes de pàdel, jardins i una àmplia zona comunitària. Tal com estaven les aigües avui dia, semblava que Pedro Sánchez podria tornar abans del previst a la seva vida d'abans. Però, vist el que s'ha vist, sembla que finalment no serà així.

➡️ Molt +

Més notícies: