Eric Macías

Imatge del redactor Eric Macías

Eric Macias és un gran apassionat de l'esport nascut a Reus. Es va graduar en Comunicació i Periodisme Esportiu a UNISPORT i va cursar el grau superior de Màrqueting i Publicitat a l'INS Baix Camp.

En el seu temps lliure, li encanta gaudir de tot allò que té a veure amb el món dels esports. Li agrada molt la F1 i la NBA, encara que pel que sent veritable passió és pel futbol.

Des de ben petitó, sempre ha practicat esport. Tot i això, les seves ganes de jugar a futbol van anar disminuint amb el pas del temps. Van passar els anys i hi havia una cosa que no desapareixia: la passió per veure i gaudir dels partits de futbol. La seva passió, doncs, va canviar. Ja no gaudeix de practicar l'esport, sinó de veure els professionals competir.

No se li escapa res de l'actualitat esportiva i no només això, també li encanta presenciar els esdeveniments esportius. Es considera un gran fan de la LaLliga EA Sports, la Premier League, la Bundesliga i la Serie A, entre moltes altres.

Per ell és tot un plaer poder dedicar-se al periodisme esportiu, ja que ho sent com una vocació que uneix la combinació de dues de les coses que més li agraden: la comunicació i els esports. Per tot això, ha decidit unir-se a l'equip d'E-Notícies i portar-te les millors notícies del món del futbol.

 

Autors relacionats: Miguel Rueda - Ismael Lobo

 

El meu LinkedIn | El meu Twitter | El meu correu electrònic

Notícies publicades
Muntatge de Carlo Ancelotti tocant-se la cella mentre mira Luka Modric
Xavi Hernández amb rostre seriós mirant de reüll Joan Laporta, que riu
Xavi Hernández tapant-se la boca al costat de Leo Messi, feliç
Primer pla de Xavi Hernández seriós i mirant a càmera en la banqueta
Brahim Díaz amb la samarreta del Reial Madrid al costat d'una imatge retallada de Carlo Ancelotti
Jude Bellingham amb gest xulesc al costat de Jamie Carragher
Florentino Pérez, enfadat, amb bitllets de 500 euros al seu voltant
Carlo Ancelotti, feliç en roda de premsa
Florentino Pérez mirant a Jude Bellingham amb la samarreta del Reial Madrid
Florentino Pérez mirant a Harry Kane