Eric Macías

Imatge del redactor Eric Macías
e-mail icon
linkedin icon
x icon

Eric Macias és un gran apassionat de l'esport nascut a Reus. Es va graduar en Comunicació i Periodisme Esportiu a UNISPORT i va cursar el grau superior de Màrqueting i Publicitat a l'INS Baix Camp.

En el seu temps lliure, li encanta gaudir de tot allò que té a veure amb el món dels esports. Li agrada molt la F1 i la NBA, encara que pel que sent veritable passió és pel futbol.

Des de ben petitó, sempre ha practicat esport. Tot i això, les seves ganes de jugar a futbol van anar disminuint amb el pas del temps. Van passar els anys i hi havia una cosa que no desapareixia: la passió per veure i gaudir dels partits de futbol. La seva passió, doncs, va canviar. Ja no gaudeix de practicar l'esport, sinó de veure els professionals competir.

No se li escapa res de l'actualitat esportiva i no només això, també li encanta presenciar els esdeveniments esportius. Es considera un gran fan de la LaLliga EA Sports, la Premier League, la Bundesliga i la Serie A, entre moltes altres.

Per ell és tot un plaer poder dedicar-se al periodisme esportiu, ja que ho sent com una vocació que uneix la combinació de dues de les coses que més li agraden: la comunicació i els esports. Per tot això, ha decidit unir-se a l'equip d'E-Notícies i portar-te les millors notícies del món del futbol.

 

Autors relacionats: Miguel Rueda - Ismael Lobo

 

 

Primer pla de Luis Enrique mirant a càmera i molt seriós
Alejandro Balde amb la boca oberta mirant endavant
Joshua Kimmich en primer pla amb cara de preocupació
Muntatge de Raphinha amb la bandera d'Aràbia Saudita
Ferran Torres amb la cara suada i trista mirant a l'estesa
Oriol Romeu amb els ulls ben oberts davant una imatge del Camp Nou
Ronald Araújo en primer pla mirant al capdavant sobre un fons de color blau i vermell
Pau Cubarsí i Lamine Yamal en primer pla amb el rostre seriós
Joshua Kimmich en primer pla amb l'escut del FC Barcelona al fons
Ilkay Gündogan reposa assegut a la banqueta mentre mira a un costat