Muntatge en primer pla de Kiko Rivera amb Antonio Tejado i una imatge de tots dos abraçant-se
GENT

Destapen la traïció d'Antonio Tejado a Kiko Rivera que podria canviar-ho tot

Antonio Tejado hauria filtrat informació del seu entorn més proper, entre els quals hi havia Kiko Rivera

Antonio Tejado segueix empresonat i fent front al robatori que va tenir lloc a casa de María del Monte. No obstant això, aquesta no seria la primera traïció de Tejado a la seva tia, sobre la qual hauria filtrat informació molt delicada. Per exemple, els detalls del seu casament amb Inmaculada Casal.

Tot i que acabem de descobrir que del Monte podria no ser l'única 'víctima' de Tejado, ja que altres amics propers com Kiko Rivera també s'han vist afectats.

Després que Pablo González posés el focus sobre la suposada informació que Antonio Tejado hauria filtrat de la seva tia, ara surten a la llum el nom d'altres famosos. També Kiko Rivera, a qui Tejado sempre ha estat molt unit.

Imatge de Kiko Rivera abraçant Antonio Tejado

"Tot el que estava al seu abast, recordo Kiko Rivera, podia ser quan s'acostava El Rocío", ha explicat Roberto Mallado a Así es la vida. "Perquè es fessin personatges que estaven a l'òrbita de María, cosa que ell podia recaptar i que valia".

Pel que fa al DJ, fins ara ell ha intentat mantenir-se al marge i no pronunciar-se sobre la detenció del seu amic. Encara que, això sí, explicava com l'havia afectat la notícia.

"És una cosa tan summament forta que no sé ni què dir-te", expressava Rivera. "Quan me'n vaig assabentar em vaig quedar impactat i no només per ell, sinó perquè jo també conec la família sencera".

La suposada traïció d'Antonio Tejado a Kiko Rivera

A més, Mallado també explicava el modus operandi que seguia Antonio Tejado a l'hora d'explicar què sabia. "En la primera etapa era molt principiant, aquí no cobrava amb les primeres informacions", ha revelat.

"Però quan va començar a ser més conegut i estar als platós, llavors sí", assegurava al programa. "Intentava comercialitzar reportatges que podien valer, suposades sortides de personatges i presentadors".

I és que en assaborir les mels de la fama, Tejado s'adonava que podria treure'n un bon benefici. "El límit el sobrepassava gairebé cada mes, ell va començar sent molt novell i després es va anar 'agradant'", assegurava Mallado.

Antonio Tejado a la casa de Gran Hermano amb el rostre enfadat

Pel que fa a María del Monte, hi va haver coses que finalment no van sortir a la llum, ja que Antonio Tejado va arribar a sentir por que la seva tia el pillés.

"Recordo un reportatge que se'ns va escapar perquè ell tenia por que va ser un retrobament d'Isa Pantoja filla amb María del Monte", ha revelat el paparazzi.

"En un moment que feia relativament poc que havien trencat la seva relació d'amistat. Això se'ns va escapar perquè ell hi havia coses que no era capaç de traspassar aquesta frontera".

➡️ Gent

Més notícies: