Funcionarios de prisiones vuelven a protestar en un acto de ERC

POLÍTICA

VÍDEO | Agredeixen un funcionari de presons quan protestava en un acte d'Esquerra

Després ha acudit a un centre mèdic i ha presentat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra

Els funcionaris de presons continuen amb les protestes contra ERC. El seu objectiu és que els sindicats no se'n surtin amb la seva i aconsegueixin que els republicans tinguin una campanya tranquil·la. Com ja han explicat fonts penitenciàries a E-Notícies, els treballadors no se senten ni de bon tros representats pels sindicats .

La setmana passada, per exemple, van interrompre un acte d'Oriol Junqueras a Reus al crit de “Tots som la Núria!” i el president d'ERC va comparar els treballadors amb els jutges del Suprem.

De la mateixa manera, aquests dies han protestat en altres actes dels republicans a Barcelona i a Lleida. A Barcelona, es van viure moments de tensió amb la consellera Capella, que els va dir als funcionaris que “Si us calleu una estona us atendré”.

Denúncia davant els Mossos

Ara, els funcionaris han denunciat que un dels seus companys ha estat agredit pel personal de seguretat d'ERC. Segons han explicat, un treballador ha interromput un acte del president d'ERC a Manresa i l'equip de seguretat el va agredir en intentar expulsar-lo de la sala.

Al vídeo al qual ha tingut accés E-Notícies, s'aprecia el moment en què el treballador i els seus companys s'aixequen per cridar a Junqueras “Vostè no representa els treballadors!”

Ferida en un braç difuminada

Després de l'incident, els funcionaris informen que el seu company va anar a un centre de salut per tractar-se les lesions i obtenir un comunicat mèdic amb què interposar una denúncia davant els Mossos d'Esquadra.

➡️ Política

Més notícies: