Marc García

Imatge del redactor Marc García
e-mail icon
linkedin icon
x icon

Em dic Marc García Vilar, sóc estudiant de Filologia hispànica de la Universitat Rovira i Virgili i amant del futbol des que tinc ús de raó. He crescut sempre envoltat de futbol, especialment durant la meva infantesa. Des de ben petit m'han inculcat el sentiment culer, que ha anat augmentant temporada rere temporada.

He tingut la sort de poder gaudir del Barça de Pep Guardiola, que probablement és el millor equip de la història del futbol. Encara que era petit, recordo el 2009 com si fos ahir; les emocions, les jugades fascinants de Messi, la creació de joc d'Iniesta i Xavi i les parades de Valdés.

A aquesta fascinació per veure partits, també cal sumar-hi que he jugat mitja vida al club de la meva ciutat, el Nàstic de Tarragona. Això m'ha permès veure l'esport des d'un punt de vista més personal i poder aportar les meves experiències quan ha sigut necessari. Ara, em sumo a l'equip d'E-notícies per portar-te els millors articles sobre actualitat futbolística: anàlisi de partits, fitxatges i tot el que passa a La Lliga EASports. T'ho perdràs?

 

Autors relacionats: Miguel Rueda - Ismael Lobo

 

 

El president del Barça, Joan Laporta, en primer pla amb una foto de l?escut del club que presideix, el FC Barcelona.
Hansi Flick en primer pla amb Pep Guardiola al seu costat amb les mans a la boca