Muntatge amb una retallada de Barcelona i de fons la imatge del nou Beach Club Bastian
ACTUALITAT

El nou negoci que aterra a Barcelona i donarà feina a 300 persones

El beach club promet ser un punt d'inflexió al panorama d'oci de la ciutat amb una oferta inigualable

El primer beach club de Barcelona està a punt de fer el seu gran debut amb una plantilla de fins a 300 treballadors. Sota el nom de Bastian Beach, aquest projecte conjunt entre el grup Costa Este i el Club de Natació de Barcelona està llest per canviar el lleure de la ciutat. Situat al Club Natació de Barcelona, just al front marí i a prop de l'Hotel W, aquest beach club promet convertir-se en un imprescindible.

Tal com han avançat a La Razón, l'espai combinarà música, comoditat i gastronomia gurmet en un espai únic. Amb la proximitat de la Copa Amèrica de vela, Bastian Beach arriba a Barcelona al moment perfecte. Tot això per oferir una experiència innovadora a tots aquells que estimin la platja i qualsevol pla al seu voltant.

El projecte no només comporta l'obertura del beach club, sinó també la renovació completa de les instal·lacions esportives del Club Natació de Barcelona.

Un beach club a Barcelona amb un concepte diferent

Bastian Beach es distingeix pel seu enfocament més enllà del concepte tradicional de beach club. Amb més de 5.000 metres quadrats d'espai, incloent-hi àrees a l'aire lliure, piscines i espais chill out, també tindrà un edifici de quatre plantes. I, per això, promet convertir-se en epicentre de l'entreteniment a Barcelona.

La seva oferta gastronòmica estarà basada en la cuina mediterrània, oferint així una experiència culinària que delectarà els paladars més exigents.

El procés de contractació per a la temporada alta està en marxa. Per això, des de Bastian Beach estan fent un ampli càsting per cobrir llocs de cambrers, cuiners, netejadors i vigilants.

Captura del que serà el Bastian Beach a Barcelona

Més enllà del lleure, també donarà oportunitats de feina

Amb més de 300 empleats, aquest beach club espera estar completament operatiu aquest mes de juny, just a temps per rebre els primers turistes. Sens dubte, l'obertura esdevindrà un punt d'inflexió al panorama d'oci nocturn de la Ciutat Comtal.

Cal destacar la seva ubicació privilegiada, a la platja de Sant Sebastià a Barcelona. No hi ha dubte que Bastian Beach promet ser una destinació imprescindible per a aquells que busquen gaudir del sol, el mar i la bona vida a Barcelona.

➡️ Actualitat

Més notícies: