Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una taula de restaurant i al capdavant una rodona vermella amb la ciutat de Barcelona i un trist emoji

ACTUALITAT

Un reconegut xef abaixa la persiana del seu restaurant de Barcelona: queden dies

Fermí Puig es jubila i ha preparat unes elaboracions especials per acomiadar-se dels clients més fidels

Fermí Puig tanca les portes del restaurant que porta el seu nom a Barcelona. La raó no és cap altra que la de la seva jubilació, encara que a molts els sembli insuficient per acomiadar-se dels seus plats.

Fermí Puig Cuina Tradicional Catalana va obrir les portes fa 11 anys a la sala d'Alfred Romagosa. Tots dos s'acomiadaran aquest mes de maig dels seus clients amb un menú homenatge a tota la seva trajectòria, segons han avançat a RAC1. No se sap el dia exacte del tancament, però sí que el mes de maig és l'escollit per dir adeu.

La mà de Fermí Puig amb la cuina tradicional catalana ha fet que durant més d'una dècada s'hagi guanyat la confiança dels comensals. Tal com expliquen a la seva pàgina web, el 2013 Puig i Romagosa van decidir emprendre junts. I ho van fer després de conèixer-se i treballar estretament al Drolma, de l'Hotel Majestic de Barcelona.

Fermí Puig ofereix un menú de comiat

Des de llavors, els èxits han vingut plat rere plat i la seva consolidació a la ciutat ha estat notable. Però s'acomiaden, finalment, amb un menú que delectarà els més fidels de tots aquests anys.

El convit comença amb uns brics de gambes i segueix amb un caneló de carn rostida amb beixamel de tòfona. Un parmentier de llamàntol i un cabrit segueixen amb la festa.

L'escuma de crema catalana és el colofó final per quedar-se el millor regust de boca possible. Tot plegat, regat amb vi, cervesa, aigua i cafè.

Foto de la sala del restaurant Fermí Puig Cuina Tradicional Catalana a Barcelona

El preu és de 90 euros per persona i, si vols degustar el millor de la cuina catalana a Barcelona, ja pots reservar la teva taula. Tot i que encara no se sap què passarà amb Fermí Puig un cop apagui els fogons.

Un futur incert per a la restauració de Barcelona

Potser seguirà donant curs a la seva imaginació i cuini des de la literatura. De fet, ja té a la venda alguns llibres com Cuinetes o La pilota, a l'olla.

El de Fermí Puig s'afegeix a la llista de restaurants mítics de Barcelona que tanquen les portes. Casa Darío és un altre dels que aquest 2024 ha anunciat que la seva trajectòria s'acaba aquí.

➡️ Actualitat

Més notícies: