Muntatge de fotos de primer pla d'Óscar Dalmau i Thais Villas amb rostre somrient i, de fons, dos nens saltant
GENT

Els sorprenents noms dels dos fills d'Òscar Dalmau i Thais Villas

Els dos noms que van escollir Òscar Dalmau i Thais Villas per als seus fills criden l'atenció per la seva originalitat


Òscar Dalmau té una de les veus més reconegudes de Catalunya. La seva popularitat ha traspassat els micros i les pantalles, així que la seva vida sentimental no és cap secret. I encara menys quan la seva parella és Thais Villas, una reconeguda presentadora de televisió.

Fa molts anys que Òscar Dalmau i Thais Villas són parella. I fruit del seu amor van néixer els seus dos fills: una nena i un nen. I el que més crida l'atenció dels petits són els seus noms perquè són tan originals que no deixen ningú indiferent.

La història d'amor d'Òscar Dalmau i Thais Villas

L'amor entre Òscar Dalmau i Thais Villas va sorgir a la feina. La parella es va conèixer fa més de 15 anys a RAC1, una cadena de ràdio catalana. Tot i això, els compromisos professionals de tots dos els han portat a viure a cavall entre Barcelona i Madrid.

Óscar Dalmau i Thais Villas passejant pel carrer amb un carretó de nadó

Thais Villas és una coneguda redactora, reportera, productora i presentadora de televisió que va provar sort a Madrid. I la va trobar, ja que ha treballat en molts formats de renom com Abierto por la mañana de Telemadrid, El programa de Ana Rosa de Telecinco i Zapeando a La Sexta.

Per part seva, Óscar Dalmau ha anat construint la seva carrera professional a Barcelona. El periodista ha presentat i col·laborat en programes com El gran dictat a TV3 i La competència a RAC1. Així que la parella va a cavall d'ambdues ciutats, segons apunta El principal.

Com es diuen els fills d'Òscar Dalmau i Thais Villas

Tots dos són molt discrets amb la vida personal, així que es coneixen pocs detalls de la seva relació. Tot i això, l'any 2022, va transcendir que s'havien donat el ‘sí, quiero’ en un casament completament íntim.

Óscar Dalmau i Thais Villas asseguts en un restaurant de Barcelona amb els seus dos fills

L'enllaç d'Òscar Dalmau i Thais Villas va tenir lloc al Registre Civil de Barcelona, a la plaça del Duc de Medinaceli. I el casament va ser tan privat que la parella només va anar acompanyada de dos testimonis perquè firmessin l'acte.

El casament va tenir lloc quan tots dos ja feia anys que estaven junts. A més, ja havien portat el món també als seus dos fills; la filla gran, que es diu Ia —té 9 anys— i el petit —de 5 anys—, que es diu Miró. No hi ha dubte que són dos noms molt originals i criden molt l'atenció.

➡️ Gent

Més notícies: