Captura de pantalla de Twitter
POLÍTICA

El vaticini d'un líder islamista sobre Europa que s'està fent viral

Anjem Choudary va pronosticar el 2012 la substitució de la democràcia per la llei islàmica

El procés d'islamització de moltes capitals europees ha cridat l'atenció dels experts obrint un debat entre l'esquerra i la dreta. On els líders i les organitzacions esquerranes hi veuen l'eclosió del multiculturalisme i les seves bondats, els conservadors denuncien la substitució cultural duta a terme per l'islam amb la complicitat de les autoritats locals i europees. En realitat són els mateixos líders islàmics els que fa anys que adverteixen dels seus plans a Europa.

El 2012, el líder islamista radical Anjem Choudary va pronosticar a la CBN que la llei islàmica substituiria la democràcia “en quinze o vint anys” a ciutats com països com la Gran Bretanya, Bèlgica i França. "Estem obligats com a musulmans a treure l'autoritat a la gent que la té i implementar la xaria", va afirmar. El vídeo s'està viralitzant ara, i com a advertiment del que està passant a moltes capitals europees.

Adem Choudary es va referir llavors a Gran Bretanya com Darul Harab, terme àrab que es refereix a les regions no islàmiques on els musulmans intenten imposar la xaria. Una lluita que es duu a terme per mètodes violents, mitjançant la guerra santa (jihad), però també amb la demografia (augment de la natalitat). "Espero que ho puguem fer d'una manera pacífica", diu el líder islamista sobre la imposició de la llei islàmica, distingint entre "la gihad de la paraula i la gihad de l'espasa".

Descontent social i substitució demogràfica

Choudary es va aglomerar de practicar “la gihad de la paraula” al Regne Unit, per “eliminar els fonaments ideològics i els pilars de la civilització occidental”. Es va referir, en particular, a “la democràcia, la llibertat i el secularisme” com a valors occidentals cridats a ser destruïts pels musulmans. Aleshores va afirmar que “en un o en cinc anys la gent podria rebutjar les democràcies occidentals” com va passar a Tunísia oa Egipte.

El líder islàmic assenyala el descontentament de les societats occidentals com a detonant de les revolucions que l'islamisme podria utilitzar a favor seu. "Demogràficament parlant", afegeix, "en els propers quinze o vint anys l'islam podria ser la religió principal a països com Gran Bretanya, Bèlgica, França i altres nacions europees". Choudary assenyala “la velocitat amb què la gent torna a l'islam” en aquests països.

Anjem Choudary va ser recluta de l'ISIS

Anjem Choudary és un predicador islamista va ser inclosa a la llista dels terrorista islàmics més perillós del món pels Estats Units. Nascut a Londres, Choudary té una llarga trajectòria d'activitats de difusió i propaganda de l'islamisme radical. Tot i no empunyar mai una arma ni posar mai una bomba, va arribar a ser considerat per les autoritats britàniques com l'home més perillós del país.

Al costat de Mohammed Mizanut Rahman, va ser acusat i condemnat per incitar a col·laborar amb l'autoproclamat Estat Islàmic. Sense anar més lluny, van ser inspiradors dels assassins d'un soldat britànic a Londres, el 2013. Se'l considera un dels cervells de l'organització islamista europea que desenvolupa estratègies de rentat de cervell per radicalitzar joves musulmans desarrelats i víctimes de la precarietat .

➡️ Política

Més notícies: