El restaurant català que va delectar Francesc Orella: un entorn inigualable
Francesc Orella visitava un restaurant de Catalunya situat en un entorn privilegiat
Francesc Orella, després de donar vida a un dels personatges ja més mítics de la ficció, el professor Merlí a la sèrie del mateix nom de TV3, és actualment un dels actors més reconeguts del panorama. Sobretot, en formar part de l'elenc de la sèrie sobre el Cas Asunta, que s'estrena aquest divendres a Netflix.
I, com a tal, cada cop és més difícil per a l'intèrpret passar desapercebut. I que, sobretot, certs aspectes de la seva vida privada no vegin la llum. És el cas, per exemple, d'un dels restaurants que va aconseguir delectar Francesc Orella ja fa uns quants anys. Es tracta del restaurant Santuari del Corredor, ubicat a Dosrius, a la comarca del Maresme (Barcelona).
El restaurant de Catalunya que va captivar Francesc Orella
És així. Francesc Orella, conegut per interpretar el professor de filosofia a Merlí, visitava el 2018 el restaurant Santuari del Corredor. Aquest se situa a l'avinguda del Corredor, a Dosrius, un petit municipi de muntanya de poc més de 5.000 habitants de la comarca del Maresme.
L'actor decidia anar al local per delectar-se amb les carns a la brasa, que són l'especialitat del restaurant Santuari del Corredor de Dosrius.
D'aquesta manera, Francesc Orella sorprenia els seus propietaris, que no dubtaven a fotografiar-se amb ell i presumir de la seva visita a les xarxes socials de l'establiment. "Ens ha visitat Francesc Orella, de la sèrie Merlí. Moltes gràcies per la teva visita”, li agraïen.
L'entorn inigualable del restaurant que va delectar Francesc Orella
El restaurant Santuari del Corredor és un restaurant que se situa en un entorn màgic i inigualable. Ubicat al municipi de muntanya de Dosrius, aquest local ofereix plats típics mediterranis i de la gastronomia catalana i espanyola.
I és que, si visites com Francesc Orella aquest restaurant, podràs trobar plats de temporada com gaspatxo, escudella de la iaia, carxofes arrebossades o a la planxa, bolets, calamars a l'andalusa o calçots amb tempura. Així com espàrrecs, embotits, croquetes, escalivada, canelons, caragols, meló amb pernil, entre altres plats.
Tot i això, l'especialitat del restaurant Santuari del Corredor és, sens dubte, la carn a la brasa. I és que, a la seva carta, podem trobar magret d'ànec, secret ibèric, entrecot de vedella, xurrasco, cansalada de porc, conill, etc.
Sens dubte, un restaurant que va delectar Francesc Orella i molts que el visiten constantment. I ja no només per la carta amb els millors productes mediterranis, sinó pel seu entorn privilegiat, entre les muntanyes.
Més notícies: