Maria Merino

Imatge de María Merino

María Merino acumula diversos anys col·laborant en plataformes digitals com a periodista independent. Va realitzar els seus estudis a la carrera de Comunicació, obtenint la seva llicenciatura a la Universitat de Sevilla. És reconeguda com una de les redactores més experimentades i ha construït una sòlida reputació al seu camp. Sempre al cas de les darreres notícies, Maria té un ampli coneixement sobre l'àmbit de l'entreteniment i les celebritats.

Posseeix una llarga trajectòria en l'àmbit del periodisme i ha col·laborat de manera independent en diversos mitjans de comunicació tant a nivell nacional com internacional. Ha exercit funcions de responsable de comunicacions a l'Ajuntament de Dos Torres, ha actuat com a corresponsal per al diari ABC, exercit com a redactora a OK Diario o al grup d'España Diario.

És una apassionada del cinema i gaudeix explorar el món de la literatura i la televisió, a més de ser experta en el món del cor. S´especialitza en premsa d´espectacles i arriba per oferir informació actualitzada sobre aquest sector. Anteriorment, ja comptava amb una àmplia experiència redactant contingut. Maria és una col·laboradora habitual en blocs i mitjans digitals, havent escrit per a llocs com El diario se viste de Zara, Mujer.info o Poemas del corazón.

Notícies publicades
Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre neutre al lliurament del Premi BMW
Primer pla de Fidel Albiac amb rostre neutre a la preboda de Raúl Prieto i Joaquín Torres
Primer pla Fran Antón amb rostre serio
Primer pla de Luís Rollán posant somrient amb una americana rosa a la premiere de 'Cristo y Rey'
Entrada del Mercadona i al costat dret una imatge del nutricionista Mario Ostiz
Primer plànol de Gema López amb rostre descol·locat en 'Sálvame'
Primer pla de Juan Urdangarin amb el rostre molt seriós
Setrill amb oli d'oliva amb el fons d'una olivera i una imatge destacada a l'esquerra d'una mà amb bitllets
Primer pla de Kiko Hernández amb rostre somrient en un photocall
Home assenyalant foto destacada de patates amb ketchup amb el fons d'una botiga de Mercadona