Javier Alberca Lamas

Javier Alberca

Hola! Em dic Javier Alberca i sóc un apassionat del futbol i l'actualitat informativa. Des de petit sempre he tingut un dilema, si dedicar-me al periodisme o al món del cinema. No obstant això, conforme m'anava fent gran vaig poder veure com era possible totes dues coses. Per això, vaig estudiar Periodisme i Comunicació Audiovisual en la Universitat Francisco de Vitoria, una carrera que m'ha permès estar en contacte amb totes dues passions. 

El món de la comunicació sempre m'ha semblat una cosa digna d'admiració, divertit i apassionant. M'encanta la idea de poder informar lectors i espectadors sobre l'actualitat futbolística més fresca i interessant. També, sempre he cregut que un dels mals de la societat és l'evolució de la mentida, l'engany i les mitges veritats. Per això, crec que els periodistes són clau per a intentar que aquesta tendència es vagi dissipant a poc a poc fins que la veritat pugui imposar-se.

En relació al meu pas pel món del cinema, ara com ara he aconseguit ser actor de cinema de ficció i publicitat. He tingut l'oportunitat de participar en diversos rodatges de sèries internacionals com a actor i participar en diversos espots de publicitat. 

Sens dubte, em sembla que avui dia el món del cinema, l'audiovisual i el periodisme van molt de la mà, a causa de la societat de pantalles en la qual vivim. És essencial sempre trobar la sinergia entre l'audiovisual i l'actualitat periodística perquè el públic actual pugui informar-se plenament de la veritat.El meu Linkedin | E-mail de contacteAutors relacionats: Ismael Lobo

Notícies publicades
Brahim Díaz amb la samarreta del Reial Madrid al costat d'una imatge retallada de Carlo Ancelotti
Foto Rapinha jugador del FC Barcelona somriu
Ez Abde posant a la presentació amb el Betis
Muntatge de Gavi amb la Masia de fons
Xavi Hernández amb l'escut del FC Barcelona al fons
Joan Laporta mira de reüll amb l'escut del FC Barcelona al fons
Muntatge de Pep Guardiola sorprès i Carlo Ancelotti observant-li fixament
Thibaut Courtois
Muntatge Joan Laporta amb escut Liverpool
Romario en primer pla amb una imatge retallada de Vitor Roque