Persona sorpresa en obrir una llauna de bonpreu de blat de moro, al costat d'un emoji sorprès
SOCIETAT

Sorpresa màxima en obrir una llauna de blat de moro de Bonpreu: ‘És una enganyifa’

Una compradora ha pujat a les xarxes socials la distracció que ha tingut Bonpreu a l'hora d'etiquetar un producte

Bonpreu haurà de donar bones explicacions a una de les seves clientes. Tal com ha mostrat en una publicació a xarxes socials, la clienta va anar a comprar una llauna de blat de moro, però la sorpresa va arribar en veure el que hi havia a dins. Ni més ni menys que xampinyons petits, de manera que el disgust va ser enorme.

Tant, que no ha dubtat a pujar un vídeo en què es pot veure perfectament com a la llauna posa que el que ha comprat és blat de moro. Ara bé, el que hi ha al seu interior no se li assembla gens.

"És una enganyifa", ha escrit al seu perfil de X en què també ha etiquetat el supermercat. Fins ara, des de Bonpreu no s'han pronunciat sobre aquest error.

Captura d'un twitt que mostra una llauna de blat de moro plena de xampinyons

Bonpreu haurà de revisar el problema al lot afectat per l'error

Tot i això, és probable que ho facin i que solucionin el problema a aquesta compradora. De la mateixa manera, hauran de revisar el lot d'aquestes llaunes de blat de moro per comprovar si es tracta d'una distracció puntual o més gran. És possible que Bonpreu hagi delegat part del seu embalatge de productes a altres empreses.

De fet, darrere de molts dels seus productes més populars s'amaga una firma catalana que fa que triomfi. Es tracta de Bo de Debò, una empresa de llarga tradició culinària que el 1998 es va decidir a obrir el seu primer obrador a Terrassa. Els 200 metres quadrats inicials de superfície de treball inicial s'han convertit en els 12.000 actuals.

La confiança de Bonpreu en altres marques

Concretament, Bo de Debò té una planta d'elaboració a Sant Vicenç de Castellet, a la província de Barcelona. Però més enllà de la seva història, els clients de Bonpreu la coneixen perquè són els encarregats d'omplir algunes de les prestatgeries de plats preparats.

Macarrons, canelons o ensalada, són algunes de les receptes tradicionals que pots menjar a casa teva gràcies a aquesta col·laboració.

Bonpreu no és l'única que duu a terme aquest tipus de pràctiques. De fet, altres supermercats com Mercadona confien en empreses com Casa Tarradellas per a la venda de les pizzes.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: