Publicitat
· 25 de Març de 2012. 20:55h.

El PP fregaria la majoria absoluta a Andalusia

L'escrutini es retrassa quasi una hora per problemes en dos col·legis

El Partit Popular fregaria la majoria absoluta en les eleccions andaluses que han tingut lloc aquest diumenge, després d'obtenir entre 52 i 55 diputats, segons una enquesta realizada per Ipsos a peu d'urna i encarregada per Canal Sur. Els resultats també revelen que el PSOE aconseguiría entre 45 i 48 escons, mentre que IU n'obtindria entre 8 i 10.

Segons aquest sondeig, al Parlament andalús no aconseguirien representació ni UPyD ni el PA, que no tenien presència a la Cambra autonòmica. La participació es xifra en el 60,4%, segons el sondeig per a Canal Sur. Els 109 escons del Parlament andalús es van distribuir en l'anterior legislatura de la següent manera: 56 el PSOE, 47 el PP i 6 IU.

Les xifres oficials no s'han pogut donar a conèixer encara, malgrat que estava previst que s'anunciessin minuts abans de les 9 de la nit perquè hi ha hagut incidències en la constitució de dos col·legis electorals. Fonts de l'Oficina del Portaveu han informat que aquest retard ha estat causat per la demora en la constitució de les meses electorals de San Juan del Puerto (Huelva) i San Fernando (Cadis), de manera que han tancat mitja hora més tard de l'horari previst. En el primer faltaven sobres i paperetes i en el segon no s'havia presentat cap membre de la taula per un error en les notificacions.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat