Muntatge d'Ainhoa Armentia i Pablo Urdangarín, tots dos en primer pla amb la boca oberta i mirant a costats oposats
GENT

Ainhoa Armentia troba un problema a Barcelona per culpa de Pablo Urdangarin

Ainhoa Armentia perd totes les esperances amb Pablo Urdangarin després d'allò que va passar a la Ciutat Comtal

Ainhoa Armentia continua sense aconseguir ser acceptada a la família Urdangarin. Recentment, va viatjar fins a Barcelona, però no va tenir ocasió de reunir-se amb Pablo Urdangarin, que es va negar rotundament a veure-la.

Pablo disputava un partit crucial amb el seu equip d'handbol i a les grades va comptar amb el suport de la seva mare i la seva àvia paterna. El problema que va trobar Ainhoa en la seva visita a la Ciutat Comtal va ser que Pablo no es va voler trobar amb ella. Tot i que el jove no es nega a veure el seu pare, va deixar clar que, en aquestes trobades, no vol que hi hagi Armentia.

Ainhoa Armentia viu un nou menyspreu de Pablo Urdangarin

Ainhoa Armentia va viatjar per segona vegada amb Iñaki a Barcelona fa unes setmanes, amb qui va gaudir d'un passeig amb bicicleta. Mentrestant, la seva sogra, Claire Liebaert es trobava amb la infanta Cristina per veure jugar Pablo Urdangarin.

Un partit al qual Iñaki no va poder assistir, malgrat que també era a Barcelona, per evitar així coincidir amb la seva exdona. El problema que va trobar Ainhoa a Barcelona va ser que Pablo no hi va voler quedar. El jove es va negar rotundament que el seu pare aparegués al partit amb Armentia el mateix dia que la infanta estava visitant-lo.

Primer pla de Pablo Urdangarin amb rostre seriós durant el funeral de l'exrei Constantí II de Grècia a Antenes el 2023

Tampoc no van ser fructífers els intents d'Iñaki de quedar amb el seu fill després per compartir un sopar en família. La presència d'Ainhoa no és del gust de Pablo, malgrat ser l'únic dels seus quatre fills que ha tingut ocasió de veure-la.

Va passar fa uns mesos quan l'exjugador d'handbol va aparèixer a la pista acompanyat d'Ainhoa. Pablo no s'ho esperava i aquesta sorpresa no li va agradar. Tot i que la va saludar amablement, posteriorment li va deixar clar al seu pare que eviti aquest tipus de parany.

Per això, l'última vegada que Iñaki va ser a Barcelona va tornar a Vitòria sense haver aconseguit lligar caps amb el seu fill mitjà. El jove sembla més disposat a no trencar la relació amb el pare, però la presència d'Ainhoa no li resulta agradable. No oblida que ha estat la causant principal de la ruptura dels seus pares i això dificulta que hi hagi una relació cordial entre ells.

Ainhoa Armentia arribant al seu lloc de treball, a 02 de març de 2023, a Vitòria, amb rostre seriós

Ainhoa Armentia no aconsegueix el seu propòsit amb Pablo Urdangarin

Ainhoa confiava que el bon caràcter de Pablo ajudaria a acostar-se als altres tres fills d'Iñaki. No obstant això, el seu últim problema a Barcelona ha estat la constatació que encara queda un llarg camí per ser acceptada.

El desig d'Iñaki és ajuntar Juan, Pablo, Miguel i Irene en un sopar perquè coneguin Armentia, però no ho ha aconseguit. Els seus tres fills no perdonen que hagi estat infidel a la infanta Cristina i han donat l'esquena completament a l'advocada.

No li ha quedat més remei que acceptar la decisió i confiar que, algun dia, les coses podrien canviar. Cosa que s'entreveu del tot complicat, ja que ha estat conscient que tampoc compta amb el suport de la seva sogra. La relació entre elles és tensa i, encara que Claire ha acabat acceptant-la per Iñaki, no es dirigeixen la paraula.

Les esperances d'Ainhoa estaven posades en Pablo i en aquella conversa que van tenir la primera vegada que es van veure a les grades. Creia que amb aquella primera trobada s'havia guanyat l'afecte del jove, però, segons les últimes informacions, és evident que no. Segons El Nacional, va ser Pablo qui es va negar a veure-la de nou en el seu últim viatge a Barcelona, deixant Ainhoa sense opcions.

➡️ Gent

Més notícies: