Muntatge de fotos de primer pla d'Helena García-Melero amb cara de sorpresa i, al costat, la foto d'un pa de Sant Jordi

ACTUALITAT

Helena García Melero assenyala quin és el forn que fa el millor pa de Sant Jordi

Sant Jordi se celebra com una de les tradicions més arrelades a Catalunya i comprar aquest pa n'és una

El millor pa de Sant Jordi es pot comprar a Barcelona. Tots els mestres del forn catalans fan servir la mateixa recepta, el punt diferencial es marca per la qualitat dels ingredients. També per les tècniques de pastat i enfornat.

Ja es pot dir que el millor pa de Sant Jordi es pot comprar i menjar gràcies a L'Obrador dels 15, com ha assenyalat la mateixa Helena García Melero. Aquest forn està ubicat al barri del Guinardó de Barcelona i ja ho té tot a punt per commemorar una de les jornades més esperades a Catalunya.

Un pa de Sant Jordi amb molta elaboració

Tal com ha explicat Mònica Gregori, la propietària, a Tot es Mou, el programa d'Helena García Melero a TV3, el pa conté uns aliments que fan que tingui aquest color. La bandera catalana, més coneguda popularment com a senyera, s'elabora amb la barreja de la sobrassada, el formatge i l'ou. A partir d'aquí cal tenir un bon domini del pastat i garantir una bona base gràcies a la massa mare.

A més, Gregori apunta que en aquest local de Barcelona tot allò que es fa servir és de màxima qualitat i proximitat, per la qual cosa el seu èxit no és qüestió de sort. Concretament, la sobrassada és de productors de Santa Perpètua de Mogoda, el formatge és de la Seu d'Urgell i les nous de Tarragona.

Pla curt d'un pa de Sant Jordi que han mostrat en directe a TV3

Els vegans també tenen la seva versió

Tot això es tradueix en un autèntic sabor català i en una recepta que mai no falla. A més, només es pot degustar un dia a l'any, per la qual cosa el seu valor és encara més gran. Pel públic més exigent també han elaborat aquest any el pa de Sant Jordi vegà.

En aquesta ocasió, els colors s'han obtingut gràcies a la remolatxa, el lli, el blat de moro, la cúrcuma i les llavors de gira-sol. Això sí, si hi ha alguna cosa que ningú no pot negar és que les coses que es fan amb amor sempre saben millor.

Per això, la propietària del negoci assegura que ella i tots els seus treballadors senten una gran passió per la seva feina. Tot plegat es converteix en la millor recepta per gaudir d'un Sant Jordi cultural, català, tradicional i, sobretot, saborós.

➡️ Actualitat

Més notícies: