Sheila Díez

Imatge de la redactora Sheila Díez

Sheila Díez (Reus, 1997). Llicenciada en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili. La seva apassionada trajectòria en el periodisme es va encendre quan va començar a escriure notícies locals per al diari ReusDigital.Cat. No obstant això, dos esdeveniments van marcar un profund gir en la seva trajectòria i la van conduir cap al món místic de l'astrologia.

El primer d'aquests esdeveniments va ser la lectura de "El Poder dels Signes del Zodíac" de Linda Goodman, un llibre astrològic que la va captivar amb la seva perspicàcia i profunditat. Les pàgines d'aquest llibre la van portar a una exploració més profunda de l'astrologia, revelant un univers de coneixements i revelacions que no podia passar per alt.

El segon esdeveniment, una experiència personal que va canviar la seva perspectiva, va ocórrer quan, com Àries, es va trobar sorprenentment identificada amb les característiques del seu signe zodiacal. Les prediccions astrològiques semblaven alinear-se de manera sorprenent amb els esdeveniments de la seva vida, la qual cosa la va portar a apreciar el potencial revelador de l'astrologia.

Durant la seva trajectòria, Sheila ha treballat en El Mejor Horóscopo i el Horóscopo Mágico. Ara, a E-Notícies, assumirà amb entusiasme la tasca de proporcionar-te l'horòscop de la més alta qualitat. Amb el seu profund coneixement astrològic i la seva experiència en el periodisme, s'endinsarà en la fascinant missió d'explorar l'espai i traduir els seus secrets per a tu.

El meu LinkedIn | El meu E-mail de contacte

Notícies publicades
Un cor vermell il·luminat sobre un fons negre i una roda zodiacal a la dreta
Roda zodiacal sobre un fons negre amb estrelles
Silueta d'unes parelles enllaçades per un cor i un signe zodiacal amb un cor vermell al mig sobre un fons negre
Una dona embolicada amb signes del zodíac i una bola de vidre amb un ull sobre un fons estrellat
Una circumferència d'estrelles fugaces i al centre una roda zodiacal amb una lluna
Una corda sosté una carta amb un cor vermell sobre un fons negre estavellat. A mà dreta, una roda zodiacal amb les seves constel·lacions
Roda zodiacal sobre fons estrellat
Una roda zodiacal sobre un fons estrellat lila i uns cors vermells al seu voltant
Roda zodiacal sobre un fons negre amb estrelles
Un cor vermell il·luminat sobre un fons negre i una roda zodiacal a la dreta