Muntatge de Laura Matamoros en primer pla mirant a càmera amb el fons de la platja i el logotip de Supervivientes amb una foto petita d'un plat de menjar
TELEVISIÓ

Laura Matamoros reconeix que 'Supervivientes' li ha donat menjar fora de càmeres

Laura Matamoros revela en directe que ha estat menjant gràcies a l'organització de 'Supervivientes'

Laura Matamoros ha aconseguit tornar a Supervivientes després de ser la guanyadora de la repesca. Set dies han estat els que la influencer ha estat fora del concurs després de ser expulsada a l'última gala. Va ser diumenge passat, 21 d'abril, quan la filla de Kiko Matamoros rebia la notícia i es reincorporava al concurs.

El primer a rebre-la va ser Kiko Jiménez, que no va poder amagar la seva alegria en veure-la de nou a l'illa. Malgrat els enfrontaments entre ells, continua existint una amistat que va portar a Laura a confessar-li un secret. Aquests dies en què esperava la repesca, Laura ha rebut menjar per part de l'organització de Supervivientes.

Laura Matamoros admet que Supervivientes li ha donat menjar

Laura Matamoros és un dels pesos pesants de la nova edició de Supervivientes. Va aterrar a l'illa trepitjant fort i deixant clar que venia disposada a guanyar. Tot i això, la seva aventura es va acabar el diumenge 14 d'abril, quan l'audiència va decidir expulsar-la.

Per sort, el programa li va donar l'opció de tornar com a repescada i a la gala d'ahir es va reincorporar. A l'illa l'esperava Kiko Jiménez, que no va poder amagar la seva alegria en veure-la tornar de nou al concurs. En el moment de la benvinguda, Kiko la va convidar a degustar un pastís i aquí Laura va reconèixer que havia menjat darrere de les càmeres.

Plànol mitjà de Laura Matamoros i Kiko Jiménez parlant entre ells a la palapa de 'Supervivientes' 2024

“Menja, menja”, li va dir el xicot de Sofía Suescun en tornar a veure la influencer. “No, si vinc ben menjada”, li va confessar Laura, destapant que, durant la seva sortida de Supervivientes, l'organització li havia donat menjar.

Kiko va comprendre en aquell instant que la filla de Kiko Matamoros compta amb l'ajuda d'haver recarregat forces durant els seus dies fora d'Hondures. Una ajuda que situa Laura en clar avantatge respecte a la resta dels seus companys.

També li va confessar que no va arribar a tornar a Espanya i, per tant, no li ha pogut donar el missatge que Kiko tenia per a Sofía. Ara bé, el que sí que tingut temps per descansar en un llit tou i omplir-se l'estómac.

Captura de Laura Matamoros a l'helicòpter de Supervivientes abans de saltar

Laura Matamoros torna a Supervivientes com el primer dia

Laura no cabia en si de l'alegria en veure's de nou com a concursant de Supervivientes. Per tercer cop saltava de l'helicòpter, protagonitzant el salt més alt de totes les edicions. En aquesta ocasió, el va dedicar a la seva germana Anita i a la seva mare, deixant en l'oblit Makoke.

“Estic com si fos el meu primer dia aquí”, reconeixia a Sandra Barneda després de rebre-la de nou a la Palapa. I no n'hi ha per a menys, ja que la influencer ha tingut temps de recuperar forces i d'alimentar-se.

Segons les paraules de Laura Madrueño, durant la repesca, els concursants elegits romanen en les mateixes circumstàncies que la resta. Una informació que no concorda amb la confessió de la influencer en reconèixer a Kiko que venia “ben menjada”.

Plànol mitjà de Laura Matamoros amb rostre seriós a la palapa de 'Supervivientes 2024'

Com calia esperar, les paraules de Matamoros van generar un gran enrenou entre els seguidors del reality. Molts van interpretar que el que intenten traslladar des del programa no és real i que Laura no ha tingut el menjar comptat.

“Quina vergonya, com enganyeu l'audiència”, publicava un usuari a la xarxa social X. “Tu vens com la que comença el concurs, amb zero en gana”, apuntava una seguidora. “Segons ells, Laura estava en les mateixes condicions que els altres per si hi tornava i ella deixa anar ara «si vinc ben menjada», vergonyós”, opinava una altra.

Sigui com sigui, Matamoros s'ha tornat a convertir en concursant de ple dret i està disposada a arribar a la final.

➡️ Televisió

Més notícies: