Muntatge d'Ilkay amb l'escut de Manchester City
FUTBOL

Ilkay Gündogan marca el camí i el Barça només necessita 50 M€ per tancar el fitxatge

L'alemany és tot un referent per a molts futbolistes i un dels seus antics companys pot seguir els seus passos

Ilkay Gündogan va arribar al Barça des del Manchester City i està tenint un paper important a l'equip. L'alemany venia de guanyar-ho tot amb els anglesos i va escollir la Ciutat Comtal per unir-se a un nou projecte envoltat de joves promeses. Xavi li ha donat les claus del centre del camp i és molt rellevant a l'hora d'atacar i defensar, sempre marcant les diferències.

La seva experiència també ha ajudat molt al vestidor del Barça, ja que és un grup molt jove. Sempre cal tenir algun jugador que conegui el futbol professional des de fa molts anys. Ara, el fitxatge somiat del Barça podria arribar a la Ciutat Comtal gràcies a Ilkay Gündogan.

Ilkay Gündogan, el salvador del Barça

Ilkay Gündogan és un dels millors fitxatges que ha fet el Barça durant tots aquests anys. A més d'aportar molt fora del camp, dins també és més que necessari. Per sort per als culers, Bernardo Silva, el seu antic company, sembla que vol buscar nous reptes i podria seguir els seus passos aquest mateix estiu.

Bernardo Silva és un dels futbolistes més desitjats del Barça des de fa diverses temporades. Joao Félix ja va afirmar fa poc, en una entrevista per a Jijantes, que el seu company de selecció li havia preguntat per la ciutat. Segons va dir, el migcampista li ha preguntat diverses coses d'Espanya; entre elles, temes fiscals.

Bernardo Silva celebrant un gol

Ilkay Gündogan podria ser tot un referent per a Bernardo Silva, que seguiria, exactament, els seus mateixos passos. La seva clàusula de rescissió és de 58 milions d'euros, que no és desgavellat tenint en compte la qualitat del portuguès. Si el Barça aconsegueix tancar alguna gran venda, podria fitxar l'astre del Manchester City, que estaria interessat en l'entitat catalana.

Bernardo Silva és una opció factible

Bernardo Silva és, actualment, un dels millors jugadors del món i un dels més rellevants al seu equip. Sembla que Pep Guardiola no posarà les coses difícils al Barça si el portuguès demana la sortida expressament. També cal afegir que les relacions del Barça amb el Manchester City són bones, de manera que no hi hauria d'haver cap problema.

L'únic que pot perjudicar el Barça és la regla 1/1 del Fair Play financer de LaLiga, que obliga el club a vendre un jugador per poder incorporar-ne un de nou. Per aquesta raó, Bernardo Silva només podria arribar si hi ha sortides. Ilkay Gündogan podria ser el guia del seu antic company, Bernardo Silva, que està com a boig per aterrar al Camp Nou.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: