El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, intervé durant la primera sessió del debat d'investidura de Pedro Sánchez com a president de Govern, al Congrés dels Diputats

POLÍTICA

Gabriel Rufián incendia les xarxes amb un polèmic tuit sobre la decisió de Sánchez

Onada de crítiques al diputat d'ERC al Congrés dels Diputats

Gabriel Rufián és d'aquells que a qui li agrada ser la núvia al casament, el nen al bateig i el mort a l'enterrament. I, és clar, després de la decisió de Pedro Sánchez de cancel·lar la seva agenda per meditar si dimiteix com a president del govern, li va faltar temps per intentar ser el protagonista de la història.

Ho va fer amb una publicació a les seves xarxes socials que va incendiar Twitter. Un missatge publicat al cap de pocs minuts de conèixer-se la ja famosa carta de Sánchez i que li va valer per rebre una onada de crítiques.

"S'han de dir dues coses. La primera és que qui va assetjar durant mesos Irene Montero davant dels seus fills, que qui va matar políticament Mónica Oltra amb una mentida i qui et va convèncer que potser estava bé ficar la gent a la presó per un referèndum, ara van a buscar un PSOE que moltes vegades va mirar cap a una altra banda quan passava", va exposar.

"La segona és que, malgrat tot, avui només cal donar suport i aguantar. Abans trencats que doblegats", finalitzava el seu missatge a X.

Les crítiques dels internautes no van trigar a arribar. "A Ciutadans li van tirar pixum, a Begoña Villacís la van 'escratxejar' estant[embarassada]de vuit mesos, a Cifuentes la van seguir a casa seva i a Abascal li van tirar pedres", li recordava un usuari. "Aquí se'n va tothom menys el que va dir que estaria 18 mesos fa 9 anys", li retreia un altre.

Un altre usuari li va respondre amb una foto que es va fer en una jornada electoral amb un apoderat de Vox. "No és hora de comparacions", "sembla un militant de Podemos", "miro al diccionari la definició de pagafantes i em surts tu", són alguns dels altres missatges que ha rebut. En general, de fet, ha rebut crítiques des d'usuaris afins a Vox i el PP, però també molts des de l'independentisme, sobretot afins a Junts, i fins i tot gent que dona suport a Podem.

I encara que també li han respost molts usuaris donant-li la raó, Gabriel Rufián ha tornat a demostrar la seva capacitat de generar rebuig entre els diversos sectors polítics que ronden per Twitter.

➡️ Política

Més notícies: