Imatge de fons d´una zona de Pozuelo de Alarcón a vista d´ocell i una altra imatge en primer pla de Pedro Sánchez, al costat d´unes emoticones d´unes exclamacions i unes claus d´una casa

MOLT +

L'espectacular mansió que té Pedro Sánchez a Madrid: valorada en 700.000 euros

El president del Gobierno podria recollir maletes i tornar a l'immoble que compartia amb la família fa uns anys

Pedro Sánchez no està passant pel millor moment. La seva estabilitat com a president del Gobierno depèn d'un fil i, si finalment decideix cessar aquí la seva legislatura, haurà de tornar a Pozuelo de Alarcón. D'allà va venir quan se'l va nomenar president espanyol i, probablement, hi vagi de nou amb la seva dona i les seves dues filles.

El matrimoni té en aquesta localitat madrilenya un espectacular pis de 165 metres quadrats que no té res a envejar a la Moncloa. Amb tres habitacions, dos banys, una cuina independent i un saló ampli, l'immoble estaria valorat al voltant dels 700.000 euros.

Pedro Sánchez vivia en una urbanització amb tota mena de luxes

A més, es troba ubicat en una urbanització amb piscina, pistes de pàdel, jardins i una àmplia zona comunitària. Tota mena de comoditats per a Pedro Sánchez i la seva família en un entorn en què el preu del metre quadrat supera els 4.000 euros. L'únic cop que una càmera va entrar a casa de l'encara president va ser el 2014, quan Jesús Calleja va gravar un reportatge.

Va ser allà on es van poder veure algunes de les estances i el luxe de detalls que guarda la família al seu interior. Un parquet fosc, uns mobles robustos i uns grans quadres engalanen part del saló. No pot faltar el racó amb una àmplia biblioteca i un còmode sofà on seure a llegir.

La cuina també és gran i compta amb mobles amb tonalitats verdes. En aquell mateix reportatge, Begoña Gómez es va plantejar la possibilitat de no mudar-se a la Moncloa en el cas que en sortís president. Fet que, uns anys després, s'ha constatat com a impossible.

Muntatge de fotos de Pedro Sánchez i Begoña Gómez a casa seva a Madrid

Unes hores complicades per a la família

En aquests moments Pedro Sánchez està passant per les que probablement són unes de les hores més complicades al capdavant del país. I és que un jutge ha ordenat una investigació sobre la feina de Begoña Gómez.

Ella treballa com a codirectora del Màster en Fundraising de la Universitat Complutense de Madrid, i ha estat denunciada per tràfic d'influències. On viuran en aquests moments, potser és el que menys els preocupi. El seu maldecap ara és més gran, i no és per menys.

➡️ Molt +

Més notícies: