Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un pis i al capdavant Lorena Castell i un emoji de cors

MOLT +

El cèntric pis on viu Lorena Castell amb el seu fill a Madrid: vistes increïbles

Lorena Castell ha compartit a xarxes durant els darrers temps el cèntric pis amb vistes espectaculars on viu a Madrid

Són molts els catalans que, a causa dels seus projectes professionals, decideixen abandonar la seva Barcelona natal i marxar cap a Madrid. Ho feia Dulceida fa pocs mesos, i també Marc Clotet amb la seva parella, l'actriu Natalia Sánchez.

I Lorena Castell, popular presentadora i col·laboradora de televisió natural de Barcelona, prenia la mateixa decisió alguns anys enrere. I és que decidia anar-se'n fins al mateix centre de la capital espanyola, on resideix actualment en un pis amb vistes increïbles amb el seu fill.

Així és l'espectacular casa de Lorena Castell a Madrid

La presentadora i col·laboradora de televisió Lorena Castell escollia per viure el centre de Madrid. La catalana, natural de Barcelona, es mudava ja fa anys a la capital d'Espanya, on viu en un bonic i cèntric pis amb el seu fill.

Com revelava fa un temps ¡Hola!, l'habitatge de Lorena Castell desperta les enveges de molts. I és que el pis de l'excol·laboradora de Zapeando a La Sexta té unes vistes espectaculars a la Catedral de l'Almudena de Madrid.

I és que, malgrat que Lorena Castell no sol publicar gaires fotografies de casa seva a Madrid, sí que alguna vegada ha compartit imatges des del seu lloc més personal.

Captura d'Instagram de Lorena Castell somrient a casa seva

Per aquesta raó, hem pogut veure que el seu habitatge al centre de Madrid compta amb un menjador amb un gran sofà gris i parets blanques, a l'estil minimalista. I com no, no podien faltar les joguines del seu fill Río, de 4 anys.

A més, com mostrava en una altra imatge, el domicili compta amb un sistema de llums intel·ligent que li permeten a Lorena Castell recrear a casa seva a Madrid diferents ambients.

Captura de l'Instagram de Lorena Castell d'un racó de casa seva

Dulceida i Marc Clotet, altres famosos catalans a Madrid

Però no és Lorena Castell l'única catalana que s'ha mudat a Madrid per compromisos laborals. També ho feien fa uns mesos l'actor Marc Clotet amb la seva parella Natalia Sánchez i els seus dos fills en comú.

Marc Clotet havia decidit anar-se'n cap a la capital espanyola després d'anunciar-se la seva participació al concurs Bake off: famosos al horno. D'altra banda, Dulceida i la seva dona, Alba Paul, optaven pel mateix.

Tot i això, i després de fer-se públic el seu embaràs, la parella ha confessat que volen que la seva filla neixi a Barcelona, per la qual cosa es mudaran breument i per un període curt de temps de nou a la Ciutat Comtal.

➡️ Molt +

Més notícies: