Muntatge de fotos en primer pla d'Iker Casillas i Paula Echevarría somrient amb una emoticona amb ulls de cor
GENT

Iker Casillas es reuneix amb el xicot de Paula Echevarría per una celebració important

Iker Casillas i Miguel Torres acudeixen a un important sopar amb motiu de l'inici del 'Mutua Madrid Open'

Iker Casillas, Miguel Torres, xicot de Paula Echevarría, i altres grans figures de l'esport espanyol s'han reunit per celebrar un esdeveniment molt especial: l'inici del Mutua Madrid Open. I per això s'han ajuntat tots per gaudir d'un apetitós sopar de luxe.

A través del seu perfil d'Instagram, Cosentino, l'empresa dedicada al món del disseny i patrocinadora d'aquest famós torneig de tenis, ha publicat un vídeo molt revelador.

Captura d'Iker Casillas i Feliciano López cuinant a l'esdeveniment de Grupo Consentino

Hi podem veure Iker Casillas, Feliciano López i Miguel Torres elaborant aquests suculents plats juntament amb el doctor Ángel Martín Hernández, fundador i director de Clíniques Menorca.

A aquest peculiar i elitista equip de cuina s'hi ha unit Eduardo Cosentino, amfitrió i CEO de Cosentino Northamerica, i el director comercial del Mútua Madrid Open, Javier Burgos.

Un sopar que, segons han deixat clar a aquesta xarxa social, s'ha organitzat "per celebrar els 8 anys al costat del torneig". Motiu pel qual han convocat "a Cosentino City de Madrid amics de la marca en un esdeveniment informal i distès".

Iker Casillas i el xicot de Paula Echevarría acudeixen a un sopar per celebrar l'inici del 'Mutua Madrid Open'

El Mutua Madrid Open ja ha iniciat la seva nova edició a les instal·lacions de la Caja Mágica, però per obrir boca, un dels seus patrocinadors ha organitzat un sopar molt especial. Cita a què Iker Casillas i Miguel Torres, xicot de Paula Echevarría, han acudit en qualitat de convidats d'honor.

Entre fogons, i mentre elaboraven els diferents plats que degustarien, els sis assistents anteriorment esmentats han tingut una divertida xerrada relacionada amb aquest torneig de tenis. Moment que ha estat compartit a través de les xarxes socials.

Muntatge Miguel Torres i Iker Casillas rostres somrients

Per part seva, Feliciano López, director d'aquest esdeveniment esportiu, ha volgut destacar un dels moments més destacats d'aquest torneig madrileny. Esdeveniment pel qual molts consideren que és “el cinquè gran del tenis mundial”:

"El gran repte del Mutua Madrid Open va ser l'any passat, que va ser el primer any que es va jugar un torneig de 96 jugadors d'homes i dones. És un torneig gairebé de la mida d'un Grand Slam".

A més, aquest conegut tenista ha volgut aprofitar l'ocasió per agrair a Cosentino el paper tan important que exerceix: “És dels nostres més fidels patrocinadors”. "Porta amb nosaltres des de l'any 2015", ha afegit tot seguit.

Captura de Feliciano cuinant a l'esdeveniment de Grupo Consentino

"El Mutua Madrid Open no és simplement esport, que el recolzem i l'empenyem. És l'esdeveniment social on nosaltres ens sentim orgullosos de portar els nostres millors clients a nivell mundial", ha assegurat el CEO d'aquesta empresa.

Com es podia esperar, la presència dels futbolistes Iker Casillas i Miguel Torres en aquest sopar no ha passat desapercebuda per als usuaris de les xarxes socials. "No està malament, no està malament", ha assegurat un internauta.

Per part seva, l'actual parella sentimental de Paula Echevarría no ha volgut deixar passar l'ocasió per reaccionar a aquest divertit vídeo. I ho ha fet amb diversos emojis que representen uns aplaudiments.

➡️ Gent

Més notícies: