Imatge de l´exterior d´una botiga de Lefties plena de gent comprant, amb el rètol sobre la porta d´entrada
SOCIETAT

El complement de temporada de Lefties que et servirà per al teu dia a dia

Aquesta nova bossa de Lefties s'ha convertit en el complement favorit de moltes per a aquesta temporada

Ara que l'estiu és cada cop més a prop necessitarem tenir amb nosaltres un bon accessori. Un gran aliat per guardar totes les nostres pertinences que no seran poques. Mòbil, claus, mocadors, ulleres de sol i també algun protector solar per evitar cremar-nos amb el sol.

Aquesta temporada Lefties ha posat una bossa a la venda que sembla una bona elecció. Un complement chic, amb estructura ferma i molt versàtil perquè puguis combinar-ho amb els teus millors estils allà on vagis. Lefties garanteix que totes les teves pertinences estaran ben protegides.

Aquest nou accessori de Lefties s'adapta als diferents usos, ja que es pot portar tant a l'espatlla com a la mà. Ambdues opcions resultaran igual d'encantadores i sobretot còmodes. T'explico tot el que necessites saber aquesta temporada.

Així és la nova bossa de Lefties perfecte per a l'estiu

Com cada any, quan s'acosta el bon temps m'agrada renovar la meva col·lecció de bosses. Vull anar a la moda i necessito tenir les últimes tendències amb mi. Després d'estar investigant m'he adonat que les bosses tipus canvas són les que més s'estan veient aquesta primavera.

Plànol general de la bossa de Lefties

Un disseny idoni, còmode i molt versàtil per poder adaptar-se a qualsevol pla que se'ns tiri a sobre. Lefties ja se n'ha adonat i ja té a les seves botigues un nou model. Senzill, de bona mida i disponible en dues tonalitats.

Lefties sorprèn amb aquest complement que volen totes

Quan es tracta de bosses és impossible decidir-se per una. Totes són tan perfectes i tan ideals, que se'ns fa un món poder triar-ne una. Per això, quan anem a comprar un nou accessori per a la nostra col·lecció, hem de tenir al cap si ens combinarà amb totes les peces.

Primer pla de la bossa de Lefties

Cal ser llestes i optar per una, no gaire colorida (encara que de vegades també agrada tenir-ne una) que combini amb diferents peces. Lefties aquesta primavera ha posat un maxi tipus canvas a la venda que sembla molt bona opció per complementar els nostres outfits. Es tracta de la bossa d'espatlla tipus canvas.

Primer pla de la bossa de Lefties

Compta amb nansa d'espatlla i el tancament funciona mitjançant cremallera. Lefties ha posat a la venda el disseny en dos colors disponibles, negre i cru. Dos tons fàcils de combinar.

Disponibles els dos models a Lefties

Si encara no has inclòs una nova bossa a la teva col·lecció, aquest és el moment perfecte de fer-ho. Arriba el bon temps i amb ell, necessitem un complement nou que ens acompanyi a cada pas i a cada viatge. Aquest model de Lefties és de talla única i té una mida perfecta per guardar moltes coses.

Plànol general de la bossa de Lefties

Encara que és tendència, continua estant disponible. El trobaràs tant a la pàgina web de la firma com a qualsevol de les seves botigues físiques. El preu de l'article de Lefties és de 17,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: