Muntatge de fotos de primer pla de Vicente Vallés amb rostre seriós i, de fons, un pla general de Madrid i una imatge de menjar al costat

MOLT +

El bar de tapes preferit de Vicente Vallés a Madrid: plats per menys de 12 euros

El periodista reconeix que li encanta menjar fora de casa i descobrir quins són els millors locals de Madrid

Vicente Vallés és un conegut presentador d'informatius d'Antena 3. El popular conductor ha deixat en evidència fins i tot el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez. Però, més enllà de les notícies i les escaletes, el periodista té una vida darrere de la pantalla.

Gaudir amb amics de la bona gastronomia és un dels seus plaers i, en una entrevista a Vanitatis, va revelar on ho acostuma a fer. Si hi ha un plat per excel·lència que defineix la cuina espanyola és, sens dubte, les tapes. I Vicente Vallés té clar quin és el seu local preferit de Madrid per menjar-les.

Vicente Vallés revela quin és el seu local preferit a Madrid

Vicente Vallés sap on menjar les millors i al millor preu. El Anciano Rey de los Vinos és un dels seus locals de tapes preferits de Madrid. Està ubicat al carrer Bailén, número 19, i és una centenària taverna que està ubicada davant de la catedral de l'Almudena.

Allà, segons Vicente Vallés, es poden menjar uns “excel·lents aperitius castissos”. La carta ofereix plats de tota mena, alguns més cars i altres més assequibles per a totes les butxaques. Unes patates amb allioli, unes braves, un pintxo de truita o gaspatxo andalús es poden degustar per menys de 12 euros.

Interior del local L'Ancià Rei dels Vins ubicat a Madrid

Una carta assequible a totes les butxaques

També un cogombret farcit, un bacallà arrebossat o un canapè amb delícies del mar. No es queden enrere les molles de tonyina amb pebrots del piquillo, el pa amb tomàquet i el canapè de salmó. Les postres també compleixen uns preus assequibles que ni tan sols arriben als 10 euros.

El pastís de formatge, de iogurt o pastanaga, així com les tòrrides de temporada, en són un exemple. Així doncs, Vicente Vallés demostra que el que és bo, no està renyit amb el preu.

Encara que el seu sou de periodista d'informatius segur que li permet anar als restaurants més cars de la ciutat, ell prefereix prioritzar la qualitat. Per tant, si visites o ets de Madrid, no et perdis aquest mític racó on assaborir el millor de la gastronomia espanyola.

Vicente Vallés, el convidat d'avui d'El Hormiguero

Vicente Vallés s'asseu avui a El Hormiguero per parlar amb Pablo Motos. Una visita que segurament desembocarà en una xerrada interessant entre el presentador i un dels millors periodistes d'Espanya.

No hi ha dubte que les rialles estaran assegurades al programa d'aquesta nit, a les 21.45 hores, a Antena 3.

➡️ Molt +

Més notícies: