Muntatge de Marta Riesco amb Ana Rosa Quintana i una captura de les stories en què parla del seu judici

GENT

Marta Riesco anuncia la inesperada decisió del jutge amb Ana Rosa Quintana

El jutge ha tornat a suspendre el judici de Marta Riesco contra Ana Rosa Quintana per tercera vegada

Marta Riesco s'ha tornat a portar una nova garrotada judicial en el seu judici contra Ana Rosa Quintana, i és que ha estat cancel·lat per tercera vegada.

Així ho ha compartit la mateixa Riesco a les seves xarxes socials, on s'ha mostrat molt molesta per aquesta decisió. "Ja soc aquí esperant", ha anunciat des de la sala d'espera dels jutjats.

I, poc després, confirmava que el jutge havia tornat a suspendre el judici. "Per tercer cop es torna a suspendre el meu judici", s'ha lamentat. "Un any després segueixo sense poder tancar el capítol més dolorós de la seva vida. Esperant que em donin nova data".

Captura de les stories de Marta Riesco on parla sobre el seu judici

Un drama que començava després que acomiadessin Riesco de forma disciplinària, una cosa davant la qual decidia prendre mesures legals contra la productora d'Ana Rosa Quintana (per a la qual treballava en aquell moment).

"Us confirmo que he rebut una comunicació d'acomiadament disciplinari per part de l'empresa de la qual he estat treballadora des del 2017 i en relació amb aquesta, només faré les valoracions següents", compartia a les seves xarxes socials.

Un acomiadament que decidia impugnar davant el Jutjat social. "Per consell dels meus advocats us anuncio que en el futur no faré declaracions sobre el desenvolupament del procediment judicial d'impugnació d'acomiadament que tindrà lloc els pròxims mesos", advertia. Una promesa que fins ara ha complert.

El jutge cancel·la una altra vegada el judici de Marta Riesco contra Ana Rosa Quintana

Un judici, que en primer lloc estava previst per al 13 de desembre, una data en què Riesco tenia posades totes les esperances.

"El dia en què espero que s'acabi una etapa de foscor i comenci una etapa brillant per a mi", confessava emocionada. "Vull que tot acabi i vull tornar a treballar com a periodista. Tot això ho faig per amor a la meva professió i amb la il·lusió intacta de tornar-hi", manifestava.

Captura de pantalla d''El programa de Ana Rosa' mostrant a Ana Rosa Quintana parlant amb Marta Riesco durant una connexió, totes dues felices, l'any 2021

Tot i això, totes les seves il·lusions se'n van anar en orris després que comuniquessin que el judici s'havia de posposar fins al mes de febrer. I, posteriorment, tornava a ajornar-se de nou fins avui, quan Marta Riesco s'ha endut una nova garrotada als jutjats.

Tot i que, per recomanació dels seus advocats, Riesco no ha pogut oferir detalls respecte als motius que han portat novament a postergar el judici.

"M'hauria agradat que se celebrés i tancar pàgina però bé, estic forta i esperançada que tot anirà bé", se sincerava amb els seus seguidors. Un plet que espera que s'acabi una vegada per poder passar pàgina i reprendre la seva feina com a periodista.

Així, després que hagin cancel·lat el judici per tercera vegada, Marta Riesco ha confirmat que la propera gran data serà el 20 de juny. Aquell dia, la periodista espera finalment complir amb el seu objectiu.

➡️ Gent

Més notícies: