Arnau Peláez

Imatge d'Arnau Peláez
e-mail icon
linkedin icon
web icon

Arnau Peláez Menasanch. Llicenciat en Treball Social per la Universitat Rovira i Virgili i, posteriorment, en Periodisme i Comunicació Audiovisuals per la Universitat de Lleida. Actualment, forma part de la redacció de l'E-Notícies i escriu sobre actualitat i successos de Catalunya. Ha treballat a l'agència de màrqueting Oma i ha format part de l'equip de continguts del Catalunya Diari.

 

Fotomuntatge d'Artur Peguera amb una imatge d'Helena García Meleroo i una altra de Júlia Peguera amb les instal·lacions de TV3 de fons
Una dona somrient amb cabell arrissat i castanyer clar, vestida amb una brusa blanca, apareix en primer pla, mentre que en un cercle vermell al fons es mostra la mateixa dona amb un vestit blanc i blau amb estampat floral.
Edifici de TV3 amb una imatge d´una dona en un cercle vermell i un emoji de sorpresa.
Dona major amb cabell curt i canós, usant aretes i un vestit a ratlles, amb una imatge borrosa de dues persones amb barrets en un cercle vermell al fons.
Home amb expressió seriosa i una imatge borrosa d'una dona en un cercle vermell amb un emoji de cap explotant.
Dona amb cabells curts i arrissats davant d'un edifici amb el número 3 i una imatge inserida d'una dona amb un nen.
Un home amb vestit fosc i camisa blanca apareix en primer pla, mentre que en un cercle a la dreta es veu una dona amb auriculars i un micròfon groc de Catalunya Ràdio.
Edifici de TV3 amb un cartell promocional de la sèrie "Com si fos ahir" i un emoji sorprès.
Un home calb i amb barba mira cap a la dreta, mentre en un cercle vermell a la cantonada superior dreta es mostra una dona amb expressió de sorpresa.
Un home amb barba i cabell curt apareix en primer pla amb una expressió seriosa, mentre que al fons es veu un logotip borrós amb les paraules "CUT" i "PUG".