Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un recinte de casament i al capdavant Xavi Hernández i Núria Cunillera i un emoji de cors
MOLT +

El bonic recinte de Catalunya on Xavi Hernández i Núria Cunillera van casar-se

L'actual entrenador del FC Barcelona i la seva dona s'unien en matrimoni ja fa més d'una dècada

Ja fa molts anys que Xavi Hernández, l'actual entrenador del FC Barcelona, i la seva dona, Núria Cunillera, comparteixen la seva vida junts. Després de més d'una dècada de matrimoni i dos fills en comú, podem dir que és una de les parelles més consolidades de l'àmbit futbolístic.

I és que era l'any 2013 quan la parella decidia formalitzar la relació i unir-se en matrimoni. Tot i això, el que acabava destacant per sobre de tot era el bonic recinte que escollien tant Xavi Hernández com la seva dona per al seu casament. I és que és un dels llocs amb més encant i més màgics de tot Girona.

Xavi Hernández i el bonic recinte on es va casar amb la seva dona

Xavi Hernández i la seva dona, Núria Cunillera, no dubtaven a celebrar el seu casament amb magnificència. Per aquesta raó, el 13 de juliol del 2013, la parella es casava en un dels indrets més màgics i especials de Girona, com recordava el portal Divinity.

És El Convent de Blanes, ubicat al carrer Carles Faust, número 4, el lloc que van escollir per donar-se el 'sí, vull' ja fa més d'una dècada. Es tracta de recinte "únic i privilegiat" especial per celebrar "casaments, celebracions privades, esdeveniments diversos, reunions i actes d'empresa", com defineixen al compte d'Instagram d'El Convent.

Captura d'Instagram del recinte El Convent de Blanes

Xavi Hernández i Núria Cunillera, més de 10 anys de matrimoni

El que el fa tan especial és que és un lloc històric. I és que El Convent a Blanes, situat a tan sols 70 km de Barcelona, data del segle XVI. A més, es troba molt a prop del Jardí Botànic Marimutra, on Xavi Hernández i la seva dona optaven per celebrar-hi la cerimònia més especial de les seves vides.

Captura d'Instagram de Xavi Hernández i Núria Cunillera el dia del casament

Tot i això, el lloc té una curiositat molt especial. I és que només deixen fer un esdeveniment al dia. Xavi Hernández i la seva dona van ser els afortunats que el dia 13 de juliol del 2013 es van unir en matrimoni a El Convent de Blanes.

Ara, més de 10 anys després de la cerimònia i després de dos fills en comú, l'Àsia, de 7 anys, i en Dan, de 5, la parella formada per Xavi Hernández i Núria Cunillera continua molt avinguda.

I és que, mentre Xavi Hernández continua debatent-se entre si quedar-se al Barça o deixar el seu lloc com a entrenador del club blaugrana el pròxim 30 de juny, no dubten a recordar cada aniversari el que va ser el dia més bonic de les seves vides a un dels llocs més màgics de Catalunya.

➡️ Molt +

Més notícies: