Muntatge d´Ada Colau i un vaixell amb una bandera de Palestina

POLÍTICA

Ada Colau, entrenament en 'no-violència' a Turquia i a punt per salpar

També li envia una carta a Pedro Sánchez, que si ara pensa en alguna carta serà en la seva

Com es va anunciar a les passades jornades, Ada Colau, Jaume Asens i mil activistes més es preparaven per formar part de la “Flotilla de la Llibertat”. Es tracta d'una flota amb ajuda humanitària i amb l'objectiu que Israel trenqui el bloqueig sobre la Franja de Gaza.

La política de cartes

Des que es va anunciar aquest projecte humanitari i la participació en ell d'Ada Colau, l'humor en xarxes i els comentaris àcids han estat constants. Molts acusen l'exalcaldessa de voler ser sempre el focus d'atenció ja sigui per la seva activitat política, social o d'activista. El cas és que sempre és en primer pla.

A més, alguns dels participants en aquesta missió humanitària comparteixen en xarxes les seves activitats, en què també participa Colau. Això proporciona un seguiment gairebé a temps real del que fan i deixen de fer.

Ara, un dels activistes que formen part de l'expedició ha explicat una de les darreres tasques de Colau. Es tracta d'Hibai Arbide Aza, activista i advocat que s'exerceix com a periodista. I segons ha explicat a les seves xarxes, “Ada Colau està participant en un entrenament en no-violència amb la resta d'activistes”.

Tuit en què es veu Ada Colau a l'entrenament en no violència de la Flotilla per la Llibertat

A més, li ha enviat una carta a Pedro Sánchez perquè defensi la Flotilla de la Llibertat. Donats els últims esdeveniments, el més probable és que Pedro Sánchez pensi en la carta i no en la qual li envia Colau des de Turquia.

Com calia esperar, l'humor i les crítiques han estat constants. “Tota vostra, no cal que la torneu”, “Per carta, quan el seu partit és al govern, pel·liculera és poc” o “Aquesta senyora ja no sap què fer per seguir al candeler”.

➡️ Política

Més notícies: