Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un supermercat Bonpreu i al capdavant una ampolla d'oli d'oliva i un emoji amb cara enfadada
SOCIETAT

Una clienta de Bonpreu, enfadada en veure una 'oferta' errònia de l'oli d'oliva

Bonpreu ha publicat a la seva web una suposada 'oferta' de l'oli d'oliva que ha enfadat molts usuaris

Nova polèmica per a Bonpreu. Una clienta habitual del supermercat ha tornat a acusar la cadena catalana. Aquesta vegada, però, ha estat pel preu de l'oli d'oliva. 

No és cap secret que en els darrers temps el cost d'aquest imprescindible a la nostra cuina s'ha encarit com si es tractés d'or. Tot i això, la consumidora ha denunciat que Bonpreu ha dut a terme una 'pràctica' insòlita. 

Una clienta de Bonpreu assenyala el supermercat pel preu del seu oli 

Encara que ja estem més que acostumats a l'elevat cost de l'oli d'oliva als nostres supermercats, una clienta de Bonpreu ha al·lucinat amb el que li ha passat recentment. 

I és que, després d'accedir a l'aplicació per fer la compra a Bonpreu, s'ha adonat que l'oli d'oliva estava rebaixat al supermercat. Això no obstant, només es tractava d'una mera 'il·lusió'. 

Sí, perquè, tot i que Bonpreu assegurava que el cost d'un dels seus olis d'oliva de la marca La Masia estava rebaixat, el preu anterior era el mateix: 10,49 €. 

"Aprofiteu l'oferta de Bonpreu, que només dura fins al 6 de maig", publicava en to de broma la usuària @RutMartinez, etiquetant el compte que recopila errors @etfelicitofill.  

Captura del tweet d'una usuària de X sobre el preu de l'oli d'oliva suau La Masia de Bonpreu

Una falsa 'oferta' de l'oli d'oliva a Bonpreu 

Però no n'hi ha cap, de rebaixa. Tot i que el preu del litre de l'oli d'oliva suau La Masia a Bonpreu apareix tant a la web com a l'aplicació del supermercat català amb una suposada 'oferta' fins al pròxim 6 de maig, això no és ben bé cert.

Captura de la web de Bonpreu del producte oli d'oliva suau La Masia

I és que, alhora, apareix el preu anterior del litre d'oli, de 10,49 €. És a dir, el cost actual i l'anterior és exactament el mateix. Motiu que ha despertat l'enuig de la clienta, que no ha dubtat a queixar-se directament a Bonpreu.

Bonpreu, però, responia ràpidament a la consumidora. "Bon dia. Lamentem l'error! Ho hem transmès a qui gestiona aquests temes per tal que es pugui modificar. Gràcies!".

Tot i que l'error encara no ha estat resolt, i a la web de Bonpreu encara hi apareix el mateix preu, indicant que aquest litre d'oli d'oliva està rebaixat.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: