Dona camisa blanca i pèl castany sorpresa sobre fons de Leroy Merlin
SOCIETAT

El moble perfecte per a la llar que triomfa a Leroy Merlin per molt poc

Deixa't sorprendre per aquest aparador multifuncional, embellidor i compacte que Leroy Merlin té de rebaixes

Potser vas llogar o vas comprar la teva nova casa amb un bany sense mobles encastats. O el teu passadís o entrada es veuen massa nus i sents que els falta alguna cosa. De ser així, segur que t'han vingut ganes de visitar una botiga de Leroy Merlin per agafar inspiració.

En general, l'espai del vestíbul es destina a un penja-robes per penjar les nostres peces en entrar o sortir. No obstant això, podem transformar-ho per donar-li utilitat a aquest racó de casa nostra.

Una altra possibilitat és que vulguis posar un bonic aparador al menjador, però que no ocupi gaire espai. Sempre hi ha coses tirades per casa, que no sabem on col·locar.

Per això avui volíem ensenyar-te aquest preciós moble que hem descobert al catàleg de Leroy Merlin. Bonic, original i molt útil, però sobretot baratíssim.

El moble de Leroy Merlin per emmagatzemar en poc espai

La capacitat d'emmagatzematge d'aquest aparador és, segurament, l'avantatge més pràctic. Però és que també és versàtil i funcional, tant a l'hora d'organitzar com a reubicar i ampliar l'espai.

El teu menjador pot adquirir un nou estil de seguida. La teva entrada pot semblar més gran, o el teu bany veure's com un lloc molt més pràctic i net.

Aquesta prestatgeria de fusta amb kit melamina de la marca Pitarch que ven Leroy Merlin, és tot un èxit. Un moble preciós que esdevé un element bàsic per organitzar sabates i altres objectes dispersos per la casa.

Moble quadrat amb rodes de quatre compartiments amb portes en color clar sobre fons de Leroy Merlin desenfocat

Muntat al vestíbul, a prop de la taula de menjador o al dormitori. Aquest moble-prestatge de Leroy Merlin donarà un toc especial i molt estil a casa teva.

Aquest disseny vintage que ens recorda tant als anys seixanta de fusta fosca i línies modernes ens ha enamorat. A més, les portes es tanquen per a banda i banda.

Moble quadrat amb rodes de quatre compartiments amb porta dreta clara i esquerra fosca sobre fons de Leroy Merlin desenfocat

Sí, un aparador reversible i també movible. Les seves quatre rodes ens permeten canviar-lo de lloc en cas que ens vingui de gust canviar d'aires, o desplaçar-lo si ho necessitem.

Fabricada en melamina de color marró, cadascuna de les lleixes pot suportar fins a 25 quilos de pes. El seu preu ja era barat, 40 euros, però ara el tens per només 26 euros a Leroy Merlin.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: