Muntatge de fotos de primer pla de Lorena Castell amb rostre somrient i, de fons, una imatge d'un poble rural

MOLT +

Ni Barcelona, ni Madrid: el bonic poble on sol estiuejar la catalana Lorena Castell

Lorena Castell, guanyadora de ‘MasterChef Celebrity 7’, va mostrar el seu amor per un poble extremeny anomenat Berlanga


Lorena Castell, la guanyadora de MasterChef Celebrity 7, va revelar en una entrevista l'amor que sent per Berlanga, un petit poble extremeny situat a la província de Badajoz. Aquesta localitat té un encant rural innegable, i va ser el lloc on van viure els seus avis i la seva mare. La comunicadora va assegurar que li agrada molt anar allí a l'estiu, sobretot quan se celebren les festes de la vila.

“És un lloc preciós on m'encanta anar durant l'estiu”, va confessar Lorena Castell a Onda Cero. La catalana va assegurar que li agrada molt anar-hi durant la fira, perquè ho troba molt divertit, sobretot per als nens. És per això que li encantaria poder portar el seu fill per dir-li que abans anava la seva mare quan era petita i que per això ara el porta a ell.

Lorena Castell va admetre al programa de ràdio que li encanta Extremadura i que es coneix totes les fires del sud.

Lorena Castell feliç després de guanyar masterchef celebrity

El poble matern de Lorena Castell té un passat medieval

Berlanga és un petit municipi que pertany a la província de Badajoz, a Extremadura, ubicat entre les localitats de Llerena i Azuaga. Compte amb 2.219 habitants, segons l'INE, i té una superfície de 127,8 km². La seva festivitat més important és la Festa de San Isidre al maig, i la de la Mare de Déu de Gracia, la qual se celebra al setembre.

El poble matern de la Lorena Castell es troba envoltat d'oliveres i turons, en plena natura.

El poble de Bargeda des de les altures

Fa pocs anys es va trobar un tresor en ell

Berlanga és un lloc amb un gran passat medieval i això es pot veure en les ruïnes que decoren la ciutat. El seu antic castell i les muralles que l'envolten expliquen tota la història d'aquest lloc que va passar desapercebut fins que fa uns anys s'hi va descobrir un tresor medieval. I és que als afores del poble es van trobar monedes antigues i joies que daten el segle XV.

Amb tant patrimoni històric i cultural, no és estrany que la Lorena Castell senti debilitat pel poble dels seus avis i que hi vulgui tornar cada estiu amb el seu fill.

➡️ Molt +

Més notícies: