Captura de Miriam Diíaz-Aroca i María Grant somrient i mirant a càmera en primer pla
TELEVISIÓ

Qui és María Grant, la filla de Míriam Díaz-Aroca que concursa en 'Pekín Express'

María Grant ha decidit aparèixer a la pantalla petita participant amb la seva mare en el mític programa d'aventures

Míriam Díaz-Aroca és una de les actrius i presentadores més conegudes del nostre país. I és que des de finals de la dècada dels 80 ha desenvolupat una carrera meteòrica. Carrera en què destaquen programes com Cajón desastre, pel·lícules com Belle Époque i sèries com La casa de los líos.

Míriam Díaz-Aroca sempre ha intentat mantenir la seva vida privada allunyada dels mitjans, però ara aquesta s'ha posat al focus mediàtic. En concret, ho ha fet la seva filla, María Grant. El motiu és que la jove participarà amb ella rn rl concurs Pekín Express, que s'emetrà a la plataforma Max.

El que sabem de María Grant

Míriam Díaz-Aroca, la pèrfida protagonista d'Amar es para siempre, s'ha casat dues vegades. De la seva primera boda, amb Pedro Luis Llorente, va néixer el seu fill Pedro, que ara té 30 anys. I del seu segon matrimoni, amb Wichi Washington, va néixer María Grant, de 20 anys.

Plànol curt d'Elena amb rostre d'enuig en una escena de la sèrie 'Amar es para siempre'

Precisament aquesta noia, que des que va complir la majoria d'edat ha acompanyat la seva mare a diferents esdeveniments públics, ara és notícia. Ho és perquè ha decidit posar-se al disparador mediàtic en acceptar convertir-se en concursant, juntament amb aquella, de la nova edició de Pekín Express.

El que sabem de María, que ha heretat la bellesa de l'actriu, és que es defineix a les xarxes socials com a artista. A més de formar-se en arts escèniques, l'apassiona el món de la direcció de cinema, allò que vol estudiar, i l'art en si.

Captura de Maria Grant seria mirant a càmera amb un mocador al cap

Com podem veure a Instagram, a la filla de Míriam li encanta viatjar i descobrir noves cultures. Per això ha estat en llocs tan diferents com ara Tanzània, el Marroc, Los Angeles i París, entre d'altres.

També queda palès que l'apassionen la moda i l'esport. I fins i tot que la fascina la música i que dona molt de valor als amics i a la família. Sense obviar que sembla que també té parella, un noi absolutament anònim.

Captura de Maria Grant vestida de negre en una sessió de fotos asseguda a un banc alt

Per què utilitza com a cognom Grant i no els seus reals a l'àmbit professional? Bàsicament per una raó de pes. Tal com va revelar Díaz-Aroca a la presentació de la sèrie 30 monedas, perquè no desitja “un cognom que la identifiqui. És fer ofici”.

María Grant, disposada a viure l'aventura de Pekín Express

María Grant ha acceptat el repte de saltar a la televisió participant amb la seva mare en Pekín Express. Sí, el programa d'aventures en què, juntament amb Míriam, haurà de sobreviure a llocs recòndits del món. Ho haurà de fer amb molt poc pressupost diari, alhora que es veurà en la necessitat de completar una carrera per arribar abans que els seus rivals.

La seva passió per viatjar i el seu ímpetu segurament ajudaran molt aquesta noia a afrontar el reality, que presentarà Miguel Ángel Muñoz. I per aquest, que encara no té data d'estrena, està molt il·lusionada. Per això, ha manifestat que “aquesta aventura és una manera de conèixer millor la meva mare i reforçar encara més la nostra connexió”.

Fotografia de Miriam Díaz-Aroca i María Grant com a concursants de Pequín Express

“Ens haurem d'enfrontar a situacions que ens portaran a l'extrem. I espero que ens ajudin a enfortir el nostre llaç i veure on es troben els nostres límits. Vull demostrar, a més, que la joventut no és un símbol de feblesa”.

I Míriam Díaz-Aroca ha afegit el seu propi objectiu en aquest concurs. Ha admès que “el meu propòsit és arribar al final, culminant el nostre procés. I reconèixer-nos com a dones que, independentment, de la diferència generacional, hem aconseguit fer un bon equip”.

Això sí, María Grant i la seva mare no ho tindran fàcil per convertir-se en les guanyadores. És clar, perquè al davant tindran parelles rivals dures: Octavi i Alicia Pujades, Gonzalo Miró i Ángel Díaz, així com Álex de la Croix i Guillermo Duque. Sense oblidar-nos de les formades per Alba Paul i Álex Domènech, Gemma Mengual i Gisela Rovira, a més de la de Canco Rodríguez i David Pulido.

Muntatge dels concursants de Pequín Express de HBO Max
➡️ Televisió

Més notícies: