Una pilota de futbol sobre la gespa, amb un llaç negre i al cercle, una samarreta de suport a Juanje
SUCCESSOS

Commoció per la inesperada mort de Juanje, una promesa del futbol de 17 anys

Juanje era porter en un club d'Almeria, on havia aconseguit guanyar-se l'afecte de tots els companys

L'esport almerienc rebia en les últimes hores un dur revés. Juan Jesús González Cuenca, més conegut com a Juanje, moria amb 17 anys. Era porter a l'Agrupació Esportiva Los Gallardos, en què va militar les dues últimes temporades.

La pròpia entitat va ser l'encarregada de comunicar la mort a través de les xarxes socials. "Després de diversos mesos de lluita, tristament avui hem de comunicar la mort del nostre porter juvenil", recollia el missatge. Afegien que "des del club, tant jugadors com directiva, entrenadors i president" enviaven els seus condols als pares i familiars del jove.

Juanje va ser definit com "un noi excepcional". Tot i que només va militar a les files dels Gallardos dues campanyes, es va "guanyar l'afecte de tots", indiquen al club.

Fa només unes setmanes, els seus companys de Los Gallardos van voler tenir un record amb ell. Es van fer l'habitual foto prèvia al començament del partit amb una samarreta que portava un missatge molt afectuós. "Tots estem amb tu, ànim Juanje", deia.

Missatge a Instagram de Los Gallardos a Juanje

En alguna celebració també es va veure als companys mostrar l'elàstica amb el dorsal 1, en clar homenatge al porter recentment mort

Juanje, sempre a la memòria dels seus companys de Los Gallardos

L'entitat almerienca indica al seu comunicat que "avui ens toca acomiadar-te, però mai no seràs mai oblidat". Van aprofitar també per anunciar que "el número 1 serà retirat de totes les categories federades del club en memòria del nostre porter". Un gest molt bonic per part de Los Gallardos.

Finalitzaven la carta amb un "descansa en pau, Juanje. El teu club, els teus companys, els teus amics..., t'estimem". A aquests condols també s'hi van sumar la resta de clubs de la província.

Entre ells el Club Poliesportiu Almeria, que desitjava "força i ànims als familiars i amics de Juan Jesús, així com als Gallardos". També van voler transmetre el dolor per la pèrdua d'aquesta promesa del futbol andalús altres entitats. És el cas del Club Esportiu Sorbas, Molins CF, Atlètic Benahadux o EMF Roquetas de Mar, entre molts altres.

En aquests moments tan complicats, tots han recolzat els pares i familiars de Juanje. La Federació Andalusa de Futbol, l'Ajuntament dels Gallardos i l'Institut El Palmerar han enviat el seu suport als familiars del porter.

➡️ Successos

Més notícies: