El pastís esponjós del xef Enrique Sánchez que es prepara amb molt pocs ingredients
Aquesta recepta d'Enrique Sánchez és molt senzilla de preparar i els teus convidats quedaran altament sorpresos
Aquesta recepta d'Enrique Sánchez és de les que hem de tenir apuntades tant sí com no. És un pastís esponjós de xocolata per a la qual no necessitem un gran nombre d'ingredients. I el més important, tampoc cal que tinguem grans coneixements de cuina.
És una recepta molt socorreguda quan tenim convidats a casa i volem sorprendre'ls amb unes postres. En aquest sentit, aquest dolç serà perfecte, ja que els encantarà i a tu no et suposarà gaire feina.
Ingredients per al pastís d'Enrique Sánchez
Per poder fer aquesta recepta d'Enrique Sánchez et deixem aquí la llista d'ingredients que, com veuràs, no és gaire extensa.
Ingredients | Quantitat |
Ous | 6 unitats |
Mantega sense sal | 125 gr |
Galetes de xocolata | 250 gr |
Sucre | 2 cullerades |
Xocolata | 200 gr |
Sucre glacé |
Segueix els passos per preparar aquesta recepta d'Enrique Sánchez
1. Desfem la xocolata
Per començar, haurem de fondre la xocolata completa. Per això, utilitzarem la tècnica del bany Maria. Quan ja ho tinguem fos, haurem de deixar-lo reposar perquè perdi temperatura.
2. Fem la base
El següent pas d'aquesta recepta és fer la base. Per això, picarem bé les galetes i les barrejarem amb mantega fosa. Després, en un motlle cobert amb paper vegetal, anirem posant la barreja prement perquè quedi compacta.
3. Preparem la merenga
Per tenir llesta la merenga, en primer lloc haurem de separar els rovells de les clares. Fet aquest pas, amb les varetes de la batedora començarem a muntar les clares. Quan ho hàgim aconseguit, afegim dues cullerades grans de sucre i seguim batent fins que la nostra merenga estigui brillant.
4. Ho barregem tot
Ja ho tenim gairebé tot a punt, així que arriba el moment de barrejar els ingredients. Agafem la xocolata fosa, que no ha d'estar gaire calenta, i ho barregem amb els rovells dels ous que tenim apartats. El següent pas seria afegir la merenga i remenar fins que quedi una pasta homogènia.
5. Enfornem
Quan tinguem la barreja a punt, és el moment de posar-la a sobre de la base de galetes que hem fet prèviament. Ara ho fiquem al forn després d'haver escalfat a 180 graus durant 5 minuts, més o menys. Mantenim aquesta temperatura i enfornem amb calor amunt i avall durant 20 minuts.
6. Empolvorem el sucre glacé
Quan passi el temps, traurem el pastís del forn. El següent pas és empolvorar per sobre el sucre glacé. I ara ja tindrem llestes les nostres postres esponjoses, cosa que comprovaràs quan miris el seu interior.
Més notícies: