Muntatge de Joaquín Torres i Raúl Prieto amb una imatge a la sortida de l'hospital

GENT

La imatge definitiva de Joaquín Torres sense Raúl Prieto que aclareix tots els dubtes

Joaquín Torres ja té l'alta a l'hospital després de passar per una complicada operació de maluc

Joaquín Torres per fi s'ha endut una alegria al mig de l'infern personal que passa des de fa mesos. I és que als problemes de salut després de patir un aparatós accident de moto, se suma ara el drama familiar per l'herència dels pares.

A més, Joaquín Torres tampoc passa un bon moment en el seu matrimoni amb Raúl Prieto, i és que tots aquests problemes els han acabat passant factura. Així, en la imatge recent que hem vist de Torres a la sortida de l'hospital, crida l'atenció l'absència de Raúl Prieto.

Torres ha rebut l'alta aquesta mateixa tarda, i ha sortit amb cadira de rodes del centre, però amb un gran somriure triomfal a la cara.

Imatge de Joaquín Torres després de rebre l'alta a l'hospital

Així, l'arquitecte per fi ha celebrat la notícia que tant de temps feia esperant, ja que per fi podrà tornar a casa. Encara més, durant el seu ingrés es va arribar a témer fins i tot que pogués tenir un càncer d'ossos, encara que per sort tot resultava en una infecció per a la qual ja ha rebut tractament.

Després de cinc operacions, Joaquín Torres ha confessat en directe a Sonsoles Ónega que no només està feliç, sinó més aviat "pletòric". L'arquitecte ha abandonat l'hospital acompanyat per una dona que pot ser de la família i portant crosses.

"Estic molt feliç. Estic pletòric, em cau la bava", li ha dit a la presentadora. "No sabeu què és això, no us imagineu. Agraeixo moltíssim l'afecte, perquè és al·lucinant. Em sento Rambo", ha presumit orgullós.

A més, ha descrit el veritable diagnòstic que ha tingut, que per sort no era tan greu com temien els metges.

Joaquín Torres rep l'alta sense Raúl Prieto

"Ell estava convençut que tenia una infecció d'ossos", ha explicat. "Al final tenia raó, se m'havia instaurat a les plaques que m'havien instaurat el 12 de desembre i no es detectava".

Cosa que, si es complicava, podria haver derivat fins i tot en un càncer d'ossos. "Tothom deia que no hi havia res, però el meu metge va demanar per precaució uns cultius i va sortir tot", s'ha lamentat. "Un virus molt complicat".

Captura de Sonsoles Ónega i Joaquín Torres a 'Y ahora Sonsoles'

Aquesta notícia ha provocat una gran alegria entre tots els seus companys d'Antena 3, entre els quals hi ha Sonsoles Ónega.

La presentadora de Y ahora Sonsoles destacava la notable millora que ha vist a l'arquitecte, comparat amb altres connexions.

Així, també li ha dit que espera veure'l aviat al plató del seu programa. Unes paraules que el mateix Joaquín ha agraït, ja que mostra moltes ganes de tornar a la feina.

➡️ Gent

Més notícies: