Aitana Bonmati sobre un fons d´un bar, una imatge borrosa i un emoji amb sorpresa

MOLT +

El local de Barcelona on Aitana Bonmatí sol anar després dels partits: què es demana

Fa anys que Aitana Bonmatí acudeix a Lo de Santy, un bar de "tota la vida" a Sant Pere de Ribes a prop de casa seva

Aitana Bonmatí, estrella del futbol femení del FC Barcelona, guarda llocs favorits fora de les pistes. Segons explica el relevo.com, Aitana és una freqüent visitant de Lo de Santy, un bar de "tota la vida" a Sant Pere de Ribes, a prop de casa seva. Després dels partits, Aitana Bonmatí s'acosta a aquest bar i gaudeix del plat que fa anys que demana: pollastre a la llimona amb patates acabades de sortir del foc.

Esdra, un dels cambrers, explicava al mitjà la seva predicció per aquest plat i que, a més, li pujava el dinar a casa quan la jugadora estava curta de temps. Però, evidentment, aquest no és l'únic lloc que Aitana Bonmatí va quan passa temps al seu poble. El Cabaler Café és un altre d'aquells llocs on la millor del món decideix passar el seu temps lliure quan no té temps de cuinar a casa.

Aitana Bonmatí amb un gran somriure subjectant el trofeu a millor jugadora del passat Mundial

En aquest cas, és en aquest cafè amb decoració inspirada en el cinema i la música on esmorza sovint. Aquí, es demana un chai latte de matxa amb llet temperada i mig entrepà de formatge manxec amb pa amb tomàquet, com a bona catalana. Entre la seva companyia habitual en aquest lloc hi ha el Pol, un amic de la jugadora amb síndrome de Down que juga al Sitges i a qui Aitana dona suport incondicionalment.

Aitana Bonmatí estrena documental a TV3 sobre el seu dia a dia

La trajectòria d'Aitana Bonmatí no es queda curta i sembla que s'acaba d'enlairar. Aitana és campiona del món, d'Europa i, a més, guanyadora de la Pilota d'Or. Això no ha passat desapercebut per TV3, que estrena aquest 23 d'abril a les 21:00 un documental sobre l'estrella del futbol que constarà de dos capítols i un extra.

Aitana Bonmatí amb Pep Guardiola asseguts en dues butaques mantenint una conversa

El documental ofereix una mirada íntima a la vida quotidiana d'Aitana a Sant Pere de Ribes. El rodatge es va dur a terme durant gairebé dos anys, capturant l'essència d'aquesta jugadora que sembla que és elogiada per tot el món, fins i tot pel mateix Pep Guardiola. En aquest capítol extra, Aitana Bonmatí es trobarà cara a cara per primera vegada amb el seu ídol, el mateix Guardiola, que la compara amb "la Iniesta del futbol femení".

➡️ Molt +

Més notícies: